POKUŠAO DA SPASE KOLEGU PA MU POZLILO OD PRIZORA NA DNU PROVALIJE: Novi detalji stravične tragedije na Tari

Svijet

U trenutku kada je V. M, jedan od članova ekipe na snimanju filma “Oluja” pao sa vidikovca Banjska stena u duboku provaliju, jedan od njegovih kolega pokušao je da se spusti dole i pomogne.

Međutim kako Informer saznaje od ljudi iz ekipe filma koji su se zadesili na mestu tragedije, kolegi koji se spustio do čoveka koji je pao, pozlilo je od zatečenog prizora.

Kako se navodi, toliko mu je bilo loše da je uskoro i njegov život bio u opasnosti.

Spasilačke ekipe iz Bajine Bašte koje su preko užadi krenule u potragu da za njima, našle su telo nastradalog u provaliji 200 metar ispod mesta sa kog je pao, saznaje Kurir.

Podsetimo, kako su saopštili iz produkcije “Omega”, V. M. je bio scenski rekviziter u ekipi filma “Oluja”, i on je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još utvrđuju.

“Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima”, navodi se u saopštenju produkcije.

Inače, nesreća se dogodila u toku slobodnog vremena, odnosno to se desilo van snimanja. Sama nesreća se nije desila za vreme snimanje scene filma.

Zvanično je saopšteno da ekipa u tom trenutku nije snimala, a ko je sve bio na mestu nesreće ne mogu da tvrde.

(Kurir.rs, Z.Š./Informer)