Francesco Totti potvrdio da se razvodi nakon 17 godina: Bilo je bolno, ali i neizbježno odlučiti

Showbizz

Spekulacije o problemima u njihovom braku kružile su posljednjih nekoliko mjeseci, a početkom veljače ove godine demantirali su da se razvode te tvrdili kako su to lažne vijesti

Bivši kapetan nogometnog kluba Roma Francesco Totti (45) i voditeljica Ilary Blasi (41) potvrdili su za talijanske medije da se razvode nakon 17 godina braka.

– Nakon 20 zajedničkih godina i troje predivne djece, moj brak s Francescom je gotov. Proces rastave će ostati naša privatna stvar i neću davati druge izjave o tome. Pozivam sve da se suzdrže od nagađanja i da, iznad svega, poštuju privatnost moje obitelji – rekla je Ilary za portal Ansa.

– Pokušao sam nadići krizu u našem braku, ali sad razumijem da je odluka da se razdvojimo, usprkos tome što je bolna, bila neizbježna. Sve što sam rekao i učinio prošlih mjeseci bilo je s namjerom da zaštitim našu djecu, koja će uvijek biti na vrhu liste prioriteta u mom životu – ispričao je Totti pa nadodao kako će zbog djece ostati bliski:

– Kako bismo zajedno odgajali naše troje predivne djece i uvijek ću poštovati svoju suprugu. Vjerujem da će se poštovati naša privatnost, osobito spokoj naše djece.

Spekulacije o problemima u njihovom braku kružile su posljednjih nekoliko mjeseci, a početkom veljače ove godine demantirali su da se razvode te tvrdili kako su to lažne vijesti.

– U posljednjih nekoliko sati pročitao sam toliko stvari o sebi, a posebno o svojoj obitelji. Nije prvi put da čujem te lažne vijesti. Obraćam se svima vama koji sve ovo pišete da budete oprezni jer su u pitanju djeca, a djecu treba poštivati. Iskreno stvarno sam umoran od toga da to poričem – rekao je tada Francesco kojeg su povezivali s Noemi Bocchi.

Par je navodno viđen u jednom restoranu u Torinu, a tamošnji mediji odmah su se raspisali kako je Totti upravo s njom prevario Ilary. Istovremeno se šuškalo da je Blasi u vezi s glumcem Lucom Marinellijem, dobitnikom nagrade David di Donatello.

Francesco i Ilary bili su zajedno 20 godina, a vjenčali su se u Rimu 2005. Ponosni su roditelji troje djece, sina Cristiana te kćeri Chanel i Isabel.

24sata