SVI SU GLEDALI U NJU: Pred sam početak finala, na stadion je ušla ONA! Tajni ZNAK je odao da navija za Đokovića? FOTO

Svijet

SVI SU GLEDALI U NJU: Pred sam početak finala, na stadion je ušla ONA! Tajni ZNAK je odao da navija za Đokovića? FOTO

U toku je finalni meč Vimbldona između Novaka Đokovića i Nika Kirjosa.

Finale najvećeg turnira na svetu globalni je svetski događaj kom prisustvuju mnoge ličnosti iz javnog života.

Tako se pojavila i britanska princeza Kejt, nekada Midlton.

Ceo stadion je u jednom momentu, zanemeo i svi su gledali u nju.

Kejt je kao i uvek i u ovom slučaju bila savršeno obučena, te su mnogi gledali haljinu koju je izabrala za ovaj spektakl

Nakon što je žensko finale ispratila u prelepoj žutoj haljini sada se pojavila u pomalo “vintidž” kombinaciji koja joj prelepo pristaje.

Teget haljina koja seže do sredine listova sečena je u struku i na istom mestu ukrašena karnerom, tako da na prvi pogled izgleda kao da vojvotkinja nosi suknju i bluzu. Gornji deo haljine je posebno interesantan – puf rukavi daju vintidž pečat, a eleganciji doprinosi biserna dugmad.

Kejt Midlton je uz ovu haljinu kombinovala bele cipele sa visokom štiklom, čiji su jedini ukras tanki kaišić i teget vrhovi cipela.

Vojvotkinja od Kembridža mislila je i na detalje, pa je tako izgled upotpunila dijamantskim minđušama i ogrlicom, koji u sredini imaju teget kamenčić.

Ali, ono što je mnogima privuklo pažnju je da je ona i na meču Novaka Đokovića protiv Janika Sinera, u kojem je Srbin pobedio, nosila haljinu sa tufnama. Mnogi smatraju da je i današnji odabir haljine – opet sa tufnama – “tajni znak” da navija za Đokovića.

kurir.rs