NEĆU JOJ RUKU PRUŽITI: Dejan otkrio kako će reagovati ako Dalila pobedi, pa priznao da je NAJSREĆNIJI što je opet porodica uz njega! (VIDEO)

Showbizz

NEĆU JOJ RUKU PRUŽITI: Dejan otkrio kako će reagovati ako Dalila pobedi, pa priznao da je NAJSREĆNIJI što je opet porodica uz njega! (VIDEO)

Gošća u Premijeri vikend specijal je pobednica Zadruge 3, Iva Grgurić. Ona je sa voditeljkama Bojanom Lazić i Tijanom Pricom komentarisala Veliko superfinale Zadruge 5. U jednom momentu se uključio Nemanja Vujičić iz Bele keće. On je razgovarao sa Dejanom Dragojevićem:

Ovde se svašta menjalo, a šta Dejan kaže, kako je i da li je spreman za finale?

Pozdrav svima u studiju, a očekivao sam ali neočekivano se desilo. Imam veliko uzbuđenje. Moram da kažem da imam lagano odelo – rekao je Dejan.

Danas mi je sve čudno, ali dobro. Najlepši dan je kada sam shvatio da mi se vratila porodica, i da su me prihvatili kao da sam se tek rodio. Nisam razumemo koliko sam tek dobro dobio, a najtužniji dan mi je kada su mi se najgore stvari dešavale, pa sumuram zbog koga sam izgubio porodicu,a kada priznam šta sam uradio – dodao je Dejan.

Očekujem mamu, tatu, pola Veternika. Ne bih voleo da se svađaju, da mi neko dobaci. Haos mi je u glavi zbog toga, ali iz kuće izlazim zaljubljen. Aleksandra mi se pojavila u najtežem peridou, ona mi je dala takav vetar u leđa – rekao je Dejan Dragojević.

Bojanu je zanimalo da li će Dejan čestitati Dalili ako ona pobedi:

Naravno da ne, ne pada mi na pamet. Neću joj ruku pružiti – rekao je Dejan.

pink.rs