ZVIJEZDU MANCHESTER CITYJA NAPALA DJEVOJKA NA PLAŽI: NALJUTILA SE KAD JE VIDJELA PORUKE NA MOBITELU

Svijet

ZVIJEZDU MANCHESTER CITYJA NAPALA DJEVOJKA NA PLAŽI: NALJUTILA SE KAD JE VIDJELA PORUKE NA MOBITELU

Fudbaler Manchester Cityja, Phil Foden, nalazi se na odmoru sa svojom djevojkom Rebeccom Coke u Grčkoj.

Engleski mediji objavili su da je Foden sa svojom porodicom stigao na odmor u Grčku u srijedu, ali već se našao u centru skandala nakon svađe sa svojom djevojkom Rebeccom s kojom ima i dvoje djece.

Dok su napuštali plažu moglo se čuti kako se Foden i njegova djevojka svađaju, a jedan od prisutnih je sve to snimio svojim mobitelom i javno objavio.

The Sun je objavio da je do svađe došlo nakon što je Rebecca pogledala u Fodenom mobitel i vidjela poruke od nepoznate djevojke i odmah je odlučila da se pred svima obračuna s njim.

Misliš li da sam ja budala? Nigdje ne možemo ni otići, ovakve stvari se uvijek dešavaju”, uzvikivala je Rebecca dok su napuštali plažu, a Foden je samo šutio i očito bio je svjestan da je pogriješio.
Na plaži su samo u čudu gledali kako se Rebecca dere na zvijezdu Manchester Cityja i nikome nije bilo jasno šta se dešava.

Jedan od prisutnih je dao izjavu za engleske medije i pokušao je da objasni šta se dešavalo, te zašto se Rebbeca toliko naljutila na Fodena.

On je otišao na plivanje, a ona je uzela njegov mobitel. Svi smo vidjeli koliko se naljutila zbog onoga što je vidjela na tom mobitelu. Baš su se svađali i čak je i osiguranje moralo da reaguje i smiri ih i pošalje u sobe. Unosila mu se u facu, a on uopšte nije htio da reaguje jer je bilo jasno da ga je stid što sve to radi pred toliko ljudi”, rekao je.
Foden i Rebecca su se upoznali još dok su bili djeca i zajedno su već nekoliko godina, te imaju dvoje djece, prenosi SportSport.ba.

hayat.ba