Mladenka Helena se rasplesala uz stihove ‘Lipa si ti, najlipša si’

Svijet

Livakovići su jučer uplovili u bračne vode, a nakon što su u crkvi sklopili brak, ispred su uz tamburaše zaplesali i poljubili se obasuti konfetima

Helena Matić (27) i Dominik Livaković (27) jučer su proslavili svoju ljubav vjenčanjem u katedrali svete Stošije u Zadru, nakon čega su s gostima proslavili u Petrčanima. Mladenci su nakon oltara izašli pred oduševljene goste ispred crkve, a tamburaši su im zapjevali ‘Najlipša si’. Sretni mladenci su se rasplesali dok su ih gosti posipali konfetima, a sve oči su bile usmerene na lijepu Helenu.

Mladenka je odabrala haljinu asimetričnog kroja s jednom naramenicom i naborima koji su joj dali posebnost, a uz jednostavnu raspuštenu kosu imala je dugačni veo.

U ruci je imala buket bijelih božura s bijelom mašnom, a od nakita je nosila burmu, kao i mladoženja.

Dominik je nosio crno odijelo s bjelom košuljom i velikom crnom leptir mašnom, a na izlazu iz crkve mladenci su se poljubili na opće oduševljenje uzvanika.

Zasjedno su zapjevali poznate stihove, a potom su zaplesali uz ‘Da nije ljubavi’ od Crvene jabuke. Vesela mladenka je skakutala uz tamburaše, a stihove je pjevala svom suprugu.

Na slavlju su mladencima pjevali Petar Grašo (45) i Saša Matić (44), a imali su i privatni vatromet koji su svi izašli gledati prije rezanja torte.

24sata