OVO JE NAJVEĆI PROBLEM! Dalila otkrila Caru zbog čega se nikada više neće pomiriti sa njim, on počeo da je ubeđuje da je KRIVA ZA SVE! (VIDEO)

Showbizz

OVO JE NAJVEĆI PROBLEM! Dalila otkrila Caru zbog čega se nikada više neće pomiriti sa njim, on počeo da je ubeđuje da je KRIVA ZA SVE! (VIDEO)

Drama između Dalile Dragojević i Filipa Cara se nastavila, oni su jedno drugom uputili brutalne uvredi u kojima je on njoj rekao da nije zaslužila da ima decu što je nju posebno pogodila i zbog čega je napravila haos.

Ti mene poistovećuješ konstantno – vikala je Dalila.

Šta je to sada bitno.Evo više neću, budi žena – pitao je Car.

Nisi za mene i ja nisam za tebe, za nas nema prostora. Ja smatram da si ti za odnose iz kreveta u krevet, ja o tebi imam mišljenje kao o nekome na koga sam navikla da praštam. Ti pričaš objektivno, a ja subjektivno. Život si mi zagorčao, sve i svašta si mi napravio – vikala je Dalila.

Ti imaš mozak kao ribica, sve kratko pamtiš – rekao je Car.

Ti nisi realan kada si ti u pitanju, pljuješ po meni sa Đedovićem, tražim objašnjenja za postupke. Nisam mu rekla da si ku*var i klošar, a ne pričam tako o tebi… Rekao si da ti se polni organ diže na bilo koga, ti si mene isponižavao – rekla je Dalila.

Šta si rekao na garnituri – pitala je ona.

Je*o ti pas mater, to sam rekao – rekao je on.

Ti si to ponovio više puta, ja sam otišla, a onda si došao u izolaciju i pozivao na razgovor – rekla je Dalila.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:

pink.rs