Vozač koji je uništio tramvajsku stanicu u Zagrebu i ozlijedio troje djece imao 2,3 promila!

Region

Vozač koji je uništio tramvajsku stanicu u Zagrebu i ozlijedio troje djece imao 2,3 promila!

Policija je objavila detalje o vozaču koji se u subotu zabio u tramvajsku stanicu i ozlijedio četvero, od toga troje djece. Bio je poprilično pijan. Završio je u pritvoru

Četvero ljudi ozlijeđeno je u naletu automobila na tramvajsku stanicu u Zagrebu, u Aveniji Marina Držića u subotu poslijepodne, od toga je troje djece, a vozač je priveden.

Policija objavila detalje o vozaču
U Klinici za traumatologiju završio je mladić koji ima ozljede ruke.

Nitko od ozlijeđenih nije životno ugrožen.

Policija je objavila detalje nesreće koju je skrivio pijanac (57).

On je vozio Hodnu riječkih tablica pod utjecajem alkohola od 2,33 promila u krvi. Dolaskom do raskrižja nije vozilo držao na sredini prometne trake te je zahvatio rub kolnika i nastavio se nekontrolirano kretati gdje je naletio na tramvajsku stanicu.

Dijete teško ozlijeđeno

Teško je ozlijeđeno jedno dijete kojem je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok je ozlijeđeno još dvoje maloljetne djece kojima je također liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu. U nesreći ozlijeđen je i 26-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu.

Težina ozljeda zasada nije poznat kod 57-godišnjaka koji je skrivio nesreću, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Zbog očevida tramvajski promet je bio zaustavljen, ali je u međuvremenu normaliziran.

Zatvoren je bio i dio ceste, na kojoj je sve bilo prepuno stakla i dijelova konstrukcije tramvajske stanice.

24sata