STEFAN KARIĆ PREVARIO MISICU SA MARIJANOM ZONJIĆ? Mreže bruje, odmah se oglasila Jovana Ljubisavljević: Gledala sam sve…

Showbizz

STEFAN KARIĆ PREVARIO MISICU SA MARIJANOM ZONJIĆ? Mreže bruje, odmah se oglasila Jovana Ljubisavljević: Gledala sam sve…

Mnogobrojni fanovi “Zadruge”, koji netremice prate svaki korak zadrugara, od jutros na mrežama tvrde da su Stefan Karić i Marijana Zonjić imali seks u ekonomskom dvorištu!

Naime, Marijana je jutros pevala Stefanu pesme, a potom je on otišao u ekonomsko dvorište. Ubrzo je i ona trčećim korakom otišla za njim, a tamo su se zadržali izvesni period.

Nakon nekog vremena, Marijana je prva izašla iz ekonomskog dvorišta, i odmah potražila vlažne maramice, a zatim je otišla do toaleta, što je fanovima na društvenim mrežama jasna potvrda da je pao seks.

Nešto kasnije iz ekonomskog dvorišta je izašao i Stefan, pa se ponovo sa Marijanom sastao kod trema.

Karić je u ovu sezonu rijalitija “Zadruga” ušao kao zauzet momak, budući da je u prošloj sezoni otpočeo vezu sa Jovanom Ljubisavljević, te je ovaj odnos i odlazak Marijane i Stefana u ekonomsko dvorište upalilo sve alarme fanova koji podržavaju ljubav Stefana i Jovane.

Marijana je, dok su ostali zadrugari spavali, sama sedela u dvorištu, razmišljala je o svemu što se desilo ranije tog jutra, plakala i brisala suze sa lica.

https://twitter.com/ZadrugaOfficial/status/1531920003867545600?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1531920003867545600%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fstars%2Frijaliti%2F3945129%2Fstefan-karic-prevario-misicu-sa-marijanom-zonjic

Tim povodom, oglasila se Jovana Ljubisavljević, Karićeva devojka. Na pitanje kako komentariše glasine da ju je dečko rano jutros prevario sa Marijanom Zonjić, bivša učesnica “Zadruge” je kratko rekla:

– Gledala sam sve do pola 9 jutros. Ne komentarišem, nemam nikakav komentar, hvala – bilo je sve što je želela da nam kaže

 

pink.rs