Samo u BiH: Pretukao maloljetnika jer je brao trešnje

Region

Samo u BiH: Pretukao maloljetnika jer je brao trešnje

Policija iz Banje Luke uhaspila je Gojka S. (37) iz tog grada jer je u ponedjeljak pretukao maloljetnika i nanio mu teške povrede u banjalučkom naselju Lazarevo samo zato što je brao trešnje.

Kako pišu Nezavisne novine, više maloljetnika je u Lazarevu bralo trešnje, te ih je Gojko S. uhvatio i jednog od njih je pretukao, dok je ostalu djecu maltretirao i nije im dao da izađu iz dvorišta.

On je osumnjičen da je počinio krivično djelo nanošenje tjelesnih povreda.

Iz Policijske uprave Banja Luka su saopštili da su policijski službenici 23. maja ove godine, lišili slobode G.S. iz Banje Luke zbog sumnje da je počinio krivično djelo tjelesna povreda.

“Naime, istog dana oko 16 sati, nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno je da je navedeno lice na području naselja Lazarevo nanijelo tjelesne povrede maloljenom licu.

Oštećenom licu ukazana je pomoć u Univerzitetsko – kliničkom centru RS. Protiv G.S. bit će podnešen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banja Lupu ka zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo navedeno krivično djelo”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Banja Luka.

radiosarajevo.ba