NOVAC I NAKIT UZIMAM, A AUTOMOBILE VRAĆAM JER SU GOSTI PIJANI! Sara Reljić iskreno o bakšišima na tezgama: Znam da će se kajati

Showbizz

NOVAC I NAKIT UZIMAM, A AUTOMOBILE VRAĆAM JER SU GOSTI PIJANI! Sara Reljić iskreno o bakšišima na tezgama: Znam da će se kajati

Pevačica i bivša učesnica “Zadruge”, Sara Reljić nedavno se našla u centru medijske pažnje zbog snimka sa jedne proslave na kom se vidi kako pevačica peva i zabavlja goste dok joj i pored novca kao bakšiš daju i ključeve od kola.

Kako Sara kaže, taj bakšiš je odmah vratila.

“Mnogi misle da je pevačima lako i da je naš novac lako zarađen, zapravo, ja trenutno nastupam sa gipsom na ruci. Pevači često budu u situaciji da moraju da pevaju kada prolaze kroz najteže životne situacije, a neretko i propuste važne trenutke sa porodicom jer tog dana moraju da rade”, rekla je pevačica i otkrila šta joj sve umesto novca daju na svadbama.

“Nedavno se dogodila situacija da mi je čovek umesto novca, kao bakšiš dao ključeve od automobila. To sam, naravno, vratila. Mnogi ljudi kada daju sav novac iz džepa, a pogodi ih pesma poklanjaju različite stvari, ali ja to ne prihvatam jer znam da su pod dejstvom alkohola, i da će se verovatno sutradan kajati. Novac prihvatam, i nakit, pošto mi i to često poklanjaju”.

Kurir.rs/I.B/Alo