NIKAD NISAM BILA SA FUDBALEROM I PEVAČEM! Ana Korać progovorila o INTIMI, spomenula ABORTUS I razliku u godinama!

Showbizz

NIKAD NISAM BILA SA FUDBALEROM I PEVAČEM! Ana Korać progovorila o INTIMI, spomenula ABORTUS I razliku u godinama!

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać odgovarala je na škakljiva pitanja, a odgovorima je sve iznenadila.

Da li su starlete uspešnije od pevačica?

– Ne! Šta su zapravo starlete? Kakvo je to zanimanje i koja je definicija tog radnog mesta? Žene koje se bave pevanjem imaju svoje zanimanje u kome su neke manje, neke više uspešne. Pošto starlete nemaju svoj posao, ne znam šta je za njih uspeh, pa ne mogu ni sa kim ni da ih uporedim.

Ljubav sa znatno mlađim ili starijim muškarcem?

– Ljubav ne zna za godine. Nema pravila kada srce bira! Videla sam mnoge srećne parove sa velikom razlikom u godinama, a isto i one koji su približnih godina. Više volim da se zabavljam s momcima koji nisu mnogo stariji ili mlađi od mene.

Ko su veći zavodnici, pevači ili fudbaleri?

– Nisam nikada bila sa pevačem, a ni sa fudbalerom, ne privlače me! Mene ne mogu da osvoje muškarci koji se bave tim zanimanjima. Verujem da ih žene podjednako vole jer mogu da budu zanimljivi i šarmantni na svoj način.

Da li podržavaš abortus?

– Poštujem pravo na slobodu! Žena može da izabere da li će da rodi dete ili ne. Nikada ne osuđujem one koje se odluče za kiretažu, jer ne znam kroz šta prolaze i zašto biraju taj put.

Da li je veći greh mrsiti tokom posta ili psovati?

– Kao što kažu naši stari, greh na usta izlazi! Uvek sam se pridržavala toga i gledala da nikoga svesno ne povredim, uvredim i na taj način se ogrešim. Ukoliko se osoba iskreno pokaje i uvidi grešku koju je napravila, svaki greh će biti oprošten.

Kurir.rs/I.B/Hit