SVEĆENIK KOJI JE ISTUKAO ČASNU SESTRU PUŠTEN IZ ZATVORA, PA ODMAH NAPAO DRUGU ŽENU

Region

Nekoliko dana nakon što je izašao iz zatvora u koji je poslan zbog fizičkog napada na časnu sestru, svećenik Domagoj Kelava iz Sukošana kod Zadra istukao je drugu ženu.

Navodno se radi o ženi koja je svjedočila prvom napadu.

Žena je završila u bolnici. Napad se dogodio 17. maja oko 00.10 sati.

Nakon što je jučer, 17. maja 2022. godine zadarska policija zaprimila saznanja o narušavanju javnog reda i mira u Sukošanu, tokom dana provedeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 43–godišnjakom.

Sumnjiči se da je jučer, oko 00.10 sati u Sukošanu u Ulici Hrvatskih branitelja prvo verbalno napao, a potom i fizički nasrnuo na 43-godišnjakinju, piše Index.

U Općoj bolnici Zadar oštećenoj je pružena ljekarska pomoć te je utvrđeno kako je lakše povrijeđena.

Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izazvanog naročito drskim i nepristojnim ponašanjem, osumnjičenik će danas uz Optužni prijedlog biti prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru – piše policija o slučaju.

Svećenik Domagoj Kelava na slobodu je pušten prije deset dana. Prije jučerašnjeg napada fizički je nasrnuo na časnu sestru.

Optužnim prijedlogom policija župnika tereti da je u Sukošanu, ispred župnog ureda, u vidno alkoholiziranom stanju najprije glasno vičući verbalno napao 70-godišnju časnu sestru D. A. psujući je riječima: “Jeb** ti mater!”, da bi je potom udario zatvorenom šakom po licu, uslijed čega je časna pala na tlo.

Nakon toga se udaljio u župni ured, a časna sestra je zbog udarca i pada na tlo zadobila vidljive ozljede lica i ogrebotine na laktu lijeve ruke.

Ona je za pojedine hrvatske medije negirala da ju je svećenik napao i tvrdila da je “sama pala”.

hayat.ba