NE ŽELI NI DA ČUJE! Dalili će srce pući zbog reči oca Husa, neće mu ostvariti najveću želju: Od njenih para NIKAD NE BIH otišao u Meku na hadž

Showbizz

Zabolele su je provokacije bivšeg muža Dejana, a tek će reči oca, zbog kog često roni suze.

Dalila Dragojević pre izvesnog vremena u “Zadruzi” je kroz suze priznala da je u rijaliti, između ostalog, ušla i kako bi omogućila svom ocu Husu Mujiću ostvarenje najveće životne želje. Kako je tada istakla, njen otac veliki je vernik, te bi mu ostvarenje sna predstavljao odlazak u Meku, na hadž, što bi mu ona omogućila novcem zarađenim u “Zadruzi”.

Prošle nedelje, tokom žestoke rasprave, Dalilu je rasplakao i do nervnog sloma doveo bivši suprug Dejan Dragojević, poručivši joj da njen otac njen novac za hadž neće prihvatiti, jer su to “haram (proklete) pare” koje je zaradila, kako Dejan kaže, prostitucijom, sa kojom je poistovetio njeno ponašanje u rijalitiju.

S tim u vezi, pozvali smo Husa.

Od tih para nikada ne bih otišao na hadž. Ja imam pare, imam sve uslove i ići ću. Te Daliline pare su krvavo zarađene, to meni ne treba. Ja pare od njih, nje i Dejana, nikada nisam tražio, bilo bi me sramota da od njih uzmem ijedan dinar. Haram pare jesu te koje je ona zaradila, a halal pare moraš da zaradiš pošteno – objasnio je Huso za Pink

nače, hadžiluk ili hadž, godišnje je hodočašće muslimana u Meku, i predstavlja jedan od pet stubova islama. Svaki punoletni musliman po verskom zakonu dužan je bar jednom u životu, ako je sposoban, da ode na hadžiluk.

pink.rs