Uhvatite ga u LAŽI: Ako muškarac izgovori neku od ovih 10 stvari, sigurno vas je PREVARIO

Zanimljivosti

Uhvatite ga u LAŽI: Ako muškarac izgovori neku od ovih 10 stvari, sigurno vas je PREVARIO

Kada muškarac prevari svoju ženu ili devojku, retko kad će prevaru i priznati ili se otvoreno pokajati zbog nje.

Kada je u prevari otkriven, preljubnik će nastojati da se izvuče iz situacije, nađe opravdanje za svoj postupak ili će se potruditi da ubedi svoju partnerku da preteruje ili da je nešto pogrešno razumela.

Postoje fraze koje veliki broj muškaraca koristi kada želi da prikrije svoj loš postupak, u nadi da će ostati sa svojom partnerkom i nastaviti da vodi dvostruki život.

Ovo su najčešće od njih:

1. “Tvoj nedostatak poverenja uništava naš odnos.”

Nije vaše nepoverenje ono što vam uništava vezu, već njegovo neverstvo.

2. “Sve si to umislila.”

Ukoliko imate konkretne dokaze, ne dozvolite da vas ubedi u to da ste nešto pogrešno shvatili.

3. “Samo smo se neobavezno dopisivali.”

Čak i ako nije došlo do susreta ili seksa, sama činjenica da se on dopisuje sa drugom devojkom bez vašeg znanja, dovoljan je razlog da budete opravdano ljuti i da reagujete.

Prevara nije samo seksualni odnos. Razmišljanje o drugoj osobi i gajenje osećanja prema njoj, takođe je prevara na određen način.

4. “Nisam hteo da te povredim.”

Ovo možda čak i jeste istina. Međutim, može da upućuje na to da je muškarac egocentričan, odnosno, da je u tom trenutku mislio samo na svoje potrebe, a ne na vaša osećanja.

Nije želeo da vas povredi, već da udovolji sebi, što nikako ne umanjuje činjenicu da je njegov postupak loš.

5. “Ona mi ništa ne znači.”

Da biste sa nekim stupili u odnos, ne morate da gajite osećanja prema toj osobi. Stoga, ovo možda jeste istina, ali nikako ne umanjuje činjenicu da je i stupanje u intimne odnose sa drugom osobom – prevara.

6. “Ne želim da te izgubim.”

Moguće je da je istina. Možda zaista prema vama gaji osećanja, ali da li su ta osećanja zaista toliko jaka kada je sebi dozvolio prevaru?

7. “Bilo je to samo jednom.”

Veoma česta fraza kojom preljubnik želi da poruči da se to desilo jednom i neće nikad više. Međutim, imajte u vidu da, ako oprostite prevaru i on se iz nje izvuče bez nekih posledica po vašu vezu, kada opet dođe u iskušenje da bude sa drugom, neće se dvoumiti.

Ionako ste mu pokazali da može bez posledica da radi šta god hoće.

8. “Neće se ponoviti.”

Lako je izgovoriti ovakvu stvar, ali nije lako ispuniti obećanje. Imajte u vidu da muškarac koji je jednom prevario, može to da uradi opet.

9. “Stvari nisu onakve kako izgledaju.”

Prevara je prevara. Opet, ako imate konkretne dokaze ili saznanja od pouzdanih ljudi, ne dozvolite da vas njegove suzne oči ubede da umišljate.

10. “Promenio sam se.”

Ukoliko je u pitanju momak koji vas je već prevario pa ste ga ostavili zbog toga, možda zaista jeste bolje razmislio o svojim postupcima i shvatio je da je uradio nešto loše. Međutim, ništa vam ne garantuje da se to neće ponoviti.

(objektiv.rs)