Sara tukla komšinicu pred liftom, a zaboravila na DETE u kolicima: Usledila je još veća DRAMA

Showbizz

Sara tukla komšinicu pred liftom, a zaboravila na DETE u kolicima: Usledila je još veća DRAMA

Žena iz Liverpula bila je toliko zaokupljena surovim napadom na svoju prijateljicu u liftu, da nije shvatila da je tom prilikom napustila svog malog sina u kolicima u trenucima kada je lift krenuo.

Sara Kirbi (36) se, naime, vraćala sa malenim sinom u kolicima u trenucima kada je u liftu srela izvesnu Moli Kalšou i napala je. Sara joj je zadala nekoliko udaraca, a potom ju je izgurala iz lifta, zaboravivši pritom da je bila sa bebom.

Zatim ju je ponovo udarala nogama i pesnicama, naizgled nesvesna da su se vrata zatvorila i da je lift krenuo dok je njen sin ostao u kolicima.

Ova 36-godišnjakinja pojavila se na sudu u Liverpulu na izricanju presude, gde joj je određeno 12 meseci zatvora. Snimak nadzornih kamera napada pušten je pred sudom na ranijem ročištu, a sudija Luiz Brendon rekla je da ko god pogleda ovaj snimak, neće moći da ga zaboravi.

U vreme ovog napada, Sara Kirbi, koja je poznata po nasilničkom ponašanju, već je bila osuđena na 13 meseci uslovne kazne zbog fzičkog napada na taksistu i brutalnog vređanja na rasnoj osnovi.

Njen advokat Majkl Begli rekao je da je ona dobro napredovala po tom nalogu, ali je ovaj prekršaj pogubno uticao na to. Kirbi se izjasnila krivom za napad na komšinicu i prijaateljicu i priznala je da je prekršila uslovnu kaznu izrečenu 4. septembra 2020. godine.

Kako prenosi Liverpul eho, prilikom tog napada lift sa bebom je nastavio da se kreće i sišao je tri sprata ispod, kada su stanari zatekli samo dete u kolicima. Srećom, nije bilo povređeno.

(objektiv.rs)