MUŽ JE PREVARIO SA BOLESNOM ŽENOM: Kada je ljubavnica preminula, doživela je ŠOK!

Zanimljivosti

MUŽ JE PREVARIO SA BOLESNOM ŽENOM: Kada je ljubavnica preminula, doživela je ŠOK!

Jedna majka ispričala je zbog čega odbija da dete njenog supruga i njegove preminule ljubavnice zove mama. U svojoj objavi je objasnila i da se, čim je saznala za njegovu prevaru, razvela od svog muža.

To je, kaže, bilo pre četiri godine, a s njim i sama ima četvero dece pa ne želi preuzimati odgovornost za dete koje je njen bivši muž dobio s drugom ženom.

– Imao je aferu koja je trajala dugo, a njegova ljubavnica je zatrudnela. Rodila je devojčicu, a kad je navršila godinu dana mama joj je preminula. Osim mog bivšeg muža i njegove porodice, to dete nema nikog drugog jer je mama odrasla u domu i nije imala porodicu – napisala je.

Čim ju pogleda u njoj vidi samo izdaju svog bivšeg muža. Ipak, godinama je bila s njom u kontaktu, a devojčici je to bilo dovoljno da počne da je zove “mama”.

– Rekla sam joj da ja nisam njena mama i da me zove mojim imenom. Jednom je trčala prema meni i nazvala me mama, pa se rasplakala kad jw nisam htjela povesti kući sa sobom – dodala je.

Njen bivši suprug pitao ju je da li dete može da je oslovljava sa “mama”, što je ona odmah odbila. Rekao joj je da malena vidi kako se ona obraća svojoj deci i kako ih voli i da ju to buni i boli. Hteo je da je uzme k sebi na nekoliko dana i da joj dozvoli da je zove mama jer je ona ‘mala i ne zna šta se događa’.

– Odgovorila sam mu da to apsolutno ne dolazi u obzir i da mi je žao što je ostala bez majke ali da održavam vezu s njom samo zbog naših sinova. Na to mi je uzvratio da nemam srca – nastavila je.

Ubrzo su korisnici Reddita u komentarima ženi počeli izražavati podršku, pa su joj pisali da je u potpunosti u pravu što se ponaša tako.

– Šteta što se ne možete rastati dvaput od njega! – našalila se jedna korisnica.

– On joj mora reći o njenoj majci i objasniti joj da njena braća imaju drugu mamu. Malena je nedužna u svemu ovome ali ni vi niste dužni da joj budete roditelj – dodala je druga. (espreso.co.rs)