IMA AFERU SA MUŽEM SVOJE NAJBOLJE PRIJATELJICE I NIMALO SE NE KAJE: “Prišao mi je sa leđa…

Zanimljivosti

IMA AFERU SA MUŽEM SVOJE NAJBOLJE PRIJATELJICE I NIMALO SE NE KAJE: “Prišao mi je sa leđa…”

Uvek sam se dobro slagala s njenim mužem i svi smo zajedno izlazili, no onda mi je odjednom počeo slati poruke koje nisu baš bile prijateljske i shvatila sam da želi nešto više.

Spavam s mužem svoje najbolje prijateljice i, iako znam da je to užasna izdaja, ne mogu prestati, a ona je pre par godina imala aferu s mužem jedne naše zajedničke prijateljice pa nije baš nevina…

Uvek sam se dobro slagala s njenim mužem i svi smo zajedno izlazili, no onda mi je odjednom počeo slati poruke koje nisu baš bile prijateljske i shvatila sam da želi nešto više. Uvek sam ga smatrala privlačnim, pa mi je to iskreno laskalo! napisala je jedna anonimna žena za The Sun.

Rekao joj je, dodaje, da mu se*sualni život nije baš dobar otkad su on i supruga dobili sina pre dve godine, a isto joj je rekla i prijateljica. Jednog popodneva ga je pozvala na kafu, a dok je pripremala on joj je prišao s leđa i zagrlio je oko struka. Nije ga odgurnula i počeli su se strastveno ljubiti, a zatim su otišli u spavaću sobu. Tako je počela afera koja traje već tri meseca. – Nedavno mi je rekao i da me voli i da želi biti sa mnom, a ne s mojom najboljom prijateljicom. Nas dvoje se bolje slažemo nego njih dvoje. Nikad nisam imala bolji se*s, a uz to je brižan i divan. Svesna sam šta radim, ali i ona je njega varala. Ako je ostavi uništiće njihovu porodicu i naše prijateljstvo ali ako ga prestanem viđati slomiće mi se srce – dodala je.

– Znate da je to što radite pogrešno i pokušavate to sebi opravdati govoreći da je i ona njega varala, ali dve nepravde ne čine dobro. Ne radi se samo o vašoj najboljoj prijateljici, oni imaju i malog sina. Ne možete biti sigurni da je iskren kada kaže da želi biti s vama, a ne s njom. Ljudi često daju obećanja koje neće ispuniti u žaru strasti . odgovorila joj je Deidre.

(espreso.co.rs)