Mlada htela da joj gosti budu VESELI na svadbi, pa uradila nešto zbog čega je preti pet godina zatvora

Zanimljivosti

Mlada htela da joj gosti budu VESELI na svadbi, pa uradila nešto zbog čega je preti pet godina zatvora

Mlada i ugostitelj sa Floride uhapšeni su zbog navodnog služenja večere sa kan*bisom na proslavi venčanja, a da gosti to nisu ni znali, saopštila je kancelarija šerifa okruga Seminol.

Policija je saopštila da gostima na venčanju 19. februara nije rečeno da hrana sadrži mar*huanu i mnogima je pozlilo. Džojselin Brajant, 31-godišnja vlasnica ugostiteljske kompanije, i Danja Svoboda 42-godišnja nevesta, uhapšene su i optužene za isporuku mar*huane i krivični nemar prema zakonima Floride protiv neovlašćenog pristupa.

Šerifova kancelarija okruga Seminol rekla je za CBS news da su zvaničnici odgovorili na svadbeno veselje sa oko 50 gostiju nakon što je 41-godišnji gost prijavio da se oseća kao da je u njemu “dr*ga”, iako je konzumirao samo hranu i alkohol.

Mnogi gosti na recepciji izjavili su da se osećaju veoma loše i uznemireno, a neki su povraćali i tražili da budu odvedeni u bolnicu.

Druge su na licu mesta lečile osobe koje su prve reagovale i koje su izjavile da su njihovi simptomi “u skladu sa simptomima nekoga ko je koristio ilegalne dr*ge”, navodi se u izjavi koju je podnela šerifova kancelarija okruga Seminol u ​​vezi sa optužbama. Nekoliko gostiju koji su lečeni u bolnici uradili su testove urina, koji su bili pozitivni na kan*bis.

Policajci su sa lica mesta kao dokaz prikupili nekoliko kontejnera sa hranom, kao i prazne sudove i čaše. U izjavi policije potvrđeno je da su komad hleba i deo onoga što je izgledalo kao lazanje bili pozitivni na THC.

Ako budu osuđeni, Brajant i Svoboda mogli bi se suočiti sa kaznom i do pet godina zatvora, kao i novčanom kaznom od 500 dolara, saopštila je kancelarija šerifa okruga Seminol.

(objektiv.rs)