Baka sa sobom odnela ISTINU u grob: Devojka ostala FRAPIRANA kada je otkrila svoje pravo poreklo

Zanimljivosti

Baka sa sobom odnela ISTINU u grob: Devojka ostala FRAPIRANA kada je otkrila svoje pravo poreklo

Korisnica TikToka Moli Von ispričala je pratiocima kako je otkrila ogromnu porodičnu tajnu, koja je u potpunosti promenila ceo njen život, odnosno sve ono što je do tada o sebi znala ili bar mislila da zna.

Zajedno sa ostalim članovima porodice, Moli je uradila DNK test i otkrila da je njena pokojna baka imala tajnu koju je ponela sa sobom u grob.

Kako se ispostavilo, celog života je lagala svoje potomke predstavljajući se kao siroče i jedino dete u porodici. Osim toga, iako je tvrdila da je engleskog porekla, DNK test je pokazao da su njeni preci bili Afroamerikanci.

– Razumem da je, gledajući u mene, u to teško poverovati – kaže Moli, koja zbog svog svetlog tenaa nikako ne izgleda da ima afroameričke krvi u sebi.

@thekennedyproj

who else has stories like this?!? #familyproblems #identitycrisis #23andmeresults

♬ original sound – Molly Vaunn

Ispostavilo se da je Milisent Von, odnosno njena baka, rođena pod imenom Mami Von (a ne kako je tvrdila), kao jedno od 15 dece u afroameričkoj porodici, u Virdžiniji.

Prema rečima ove korisnice TikToka, baka je odlučila da pobegne od porodice i potpuno je izbrisala svoj identitet kako bi sebi i deci pružila šansu za bolji život. Morala je da promeni ime i celog života da skriva da pripada drugoj rasi.

Porodica i dalje pokušava da sazna detalje, ali nakon što su uradili test, njihovi podaci su se poklopili sa jednom porodicom iz Virdžinije, koju su potom kontaktirali i sa kojom su razmenili fotografije. Snimak je do sada pregledalo više miliona ljudi, a mnogi su ostali zatečeni i zapanjeni ovakvom pričom.

(objektiv.rs)