‘Savršeni’ je na staroj fotki slučajno otkrio pobjednicu? Fanovi je prepoznali po sakou

Showbizz

‘Savršeni’ je na staroj fotki slučajno otkrio pobjednicu? Fanovi je prepoznali po sakou

Splitski profesor je u listopadu na svom Instagram profilu objavio fotografiju s misterioznom djevojkom, a u kadar je upao i dio njezine odjevne kombinacije – bež sako, bijela majica i crne tenisice…

U sinoćnjoj epizodi showa ‘Gospodin Savršeni’, Toni je poslao kući tri polufinalistice, Josipu, Amru i Danijelu. Posljednje dvije ruže tako su pripale Karolini i Stankici, a večeras ćemo saznati koja je od njih dvije odnijela pobjedu. Ipak, s obzirom da se show snimao prošle godine, neki od gledatelja uvjereni su kako je Toni pobjednicu nagovijestio još na jesen.

Naime, splitski profesor je u listopadu na svom Instagram profilu objavio fotografiju s misterioznom djevojkom.

Fotografirala ga je kako nasmiješen sjedi na klupi, a u kadar je upao i dio njezine odjevne kombinacije – bež sako, bijela majica i crne tenisice.

– Savršen jesenji dan – napisao je Toni u opisu fotografije.

Neki od obožavatelja emisije uvjereni su da je na fotografiji Stankica. Naime, stilistica i dizajnerica iz Banja Luke vlasnica je brenda ‘Stankica’s Suits’, poznatog po odijelima elegantnih, jednostavnih krojeva.

U sakoima i kaputima nerijetko smo je gledali u showu, a jedan potpuno nalik onome s Tonijeve ‘jesenske’ fotke nosila je u intervjuu za RECreativno sa Dijanom Tepšić.

24sata