Severina čestitala Praznik rada, a pogledajte tko se nalazi u pozadini: ‘Da nam živi, živi rad’

Region

Severina čestitala Praznik rada, a pogledajte tko se nalazi u pozadini: ‘Da nam živi, živi rad’

Sretan praznik rada. Odlična fotka, a i pozadina, komentirali su ispod objave obožavatelji na Facebook-u koji su brzo uočili portret pa su je čak pohvalili za odvažnost

Danas slavimo Praznik rada, a Severina (50) je tim povodom odlučila poslati prigodnu čestitku svojim obožavateljima. Dok je veselo pozirala na fotografiji u prvi plan je pao portret koji se nalazi iza nje.

– Da nam živi, živi rad… Sretan 1. maj – uputila je čestitku dok je pozirala ispred portreta Josipa Broza Tita.

Njeni obožavatelji na Facebook-u brzo su uočili portret pa su je čak pohvalili za odvažnost i odabir pozadine.

– Sretan praznik. Odlična fotka, a i pozadina – komentirali su ispod objave.

Podsjećamo, Severina je prošli vikend proslavila 50. rođendan, a sada je nakon dugo vremena objavila fotografiju s kumom Andreom Čermak koja je ‘isplivala’ nakon partija pjevačice u zagrebačkom noćnom klubu.

Srpski su mediji ranije pisali da su njih dvije u svađi, a sve je krenulo nakon što su za pjevačicu počeli problemi u braku s Igorom. Šuškalo se da su odnosi zahladili te da se više niti rođendani nisu čestitali. A i izbrisane su brojne zajedničke fotke na društvenim mrežama.

Iako je od zabave prošlo deset dana, Severina se i dalje prisjeća svoje proslave. Tako je i objavila zajedničku fotografiju s Andreom, zbog čega mnogi nagađaju da su prijateljice izgladile svoj odnos.

24sata