‘NE ZNAM KOJI JOJ JE ĐAVO, DA SE MIRI SA KLOŠAROM’ Ljuba Pantović za Pink.rs razvezala jezik o POMIRENJU Dalile i Cara, a ni Anđela NIJE ŠTEDELA!

Showbizz

Dalila Dragojević prethodnih dana bila je u jako bliskom druženju sa Anđelom Rankovićem, ali je pre dvana dana došlo do preokreta i ponovnog zbližanja sa Filipom Carem, a jutros se dogodilo i zvanično pomirenje. Bivša zadrugarka, ali i Dalilina prijateljica, Ljuba Pantović oglasila se za Pink.rs i otkrila kako gleda na aktuelna dešavanja.

Ja ne znam više koji je Dalili đavo da se miri sa onim klošarom. Toliko samu sebe ponižava svojim postupcima, da više niko ništa ne može da kaže da je omalovaži. Izgleda da je skroz izgubila veru u sebe i samopoštovanje – rekla je Ljuba.

Kako ti je izgledao Dalilin odnos sa Anđelom Rankovićem?

Anđelo je meni apsolutno nebitan i dosadan lik koji se za Dalilu zakačio samo zbog priče i opstanka u “Zadruzi”. Prvo mu se sviđa ona mala Ana, pa Viktorija, pa Rešićka, a sad Dalila… Daj šta daš, samo da se ostane u rijalitiju. Mada, za razliku od ostalih ne vređa žene i pristojno se ponaša, što je veliki plus – dodala je Ljuba.

Da li misliš da je Dalilin flert sa Anđelom bio inat Caru ili joj se on stvarno dopao?

Dalili je bilo dosadno, verovatno, pa je prekraćivala sa njim, ali je koliko vidim bila na dobrom putu da opet uskoči sebi u stomak. Car se pomirio samo da bi nahranio sujetu i pokazao i Dalili, a i ostalima da može da je ima kad poželi i to, bez obzira šta da uradi. Samo da se “Zadruga” završi i da se Dalila dozove pameti – govorila je ona.

pink.rs