Nakon vesti da joj se BIVŠI muž vraća u zemlju, Tanja Savić NAPUSTILA Srbiju: Evo gde se nalazi (FOTO)

Showbizz

Nakon vesti da joj se BIVŠI muž vraća u zemlju, Tanja Savić NAPUSTILA Srbiju: Evo gde se nalazi (FOTO)

Pevačica objavila sve na svom Instagram profilu

Bivši muž pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, navodno dolazi u Srbiju nakon što je svakodnevno pevačici slao pretnje, prenose domaći mediji.

Naime, Jovačeviću se ne sviđa Tanjina odluka da njihovu decu upiše u školu u Smederevo, zbog čega je spakovao kofere i dolazi u Srbiju.

Pevačica se na ovu temu nije oglašavača, ali je zato brže-bolje spakovala kofere i napustila Srbiju i to ni manje, ni više nego Mostar.

Ona se oglasila na Instagram profilu kako uživa u vožnji čamcem.

Podsetimo, izvor za Svet je otkrio da pevačica svakodnedno dobija pretnje od bivšeg muža.

– Tanja često od Dušana dobija i uvrede i pretnje. Ona sve to ignoriše, ne odgovara mu, ne komentariše to u javnosti i tako ga još više nervira. On je jako besan kad pročita da joj dobro ide u životu, da je deca slušaju, da vole svoju školu i imaju drugare… Mislio je ona neće moći da se izbori, ali još kad vidi da joj i u ljubavi lepo ide, prosto pobesni. U jednom od poslednjih telefonskih razgovora sa sinovima, rekao im je da ga čekaju i da on stiže u Srbiju, što je Tanju jako uznemirilo. Pozlilo joj je, ceo dan joj nije bilo dobro. Ona najbolje poznaje tog čoveka i svesna je da je spreman na sve kako bi njoj naudio. E sad, dal blefira ili stvarno dolazi, niko ne zna – rekla je za “Svet” Tanjina rođaka.

objektiv.rs