Majku izbezumila poruka o SAHRANI sina: Istrčala je sa posla i SLOMILA se kada je saznala istinu

Zanimljivosti

Majku izbezumila poruka o SAHRANI sina: Istrčala je sa posla i SLOMILA se kada je saznala istinu

Majka iz Velike Britanije saznala je da je njen 23-godišnji sin umro kada ju je njen prijatelj pitao kada je sahrana. Pre toga nije imala pojma da se desila tragedija.

Naime, dvojica prijatelja pronašla su mrtvog Roberta Lija Veringa (23) iz Vigana početkom novembra prošle godine. Noć pre tragedije, opijao se sa još dvojicom muškaraca, ali kada su pokušali da ga probude sledećeg jutra, shvatili su da je umro u snu.

Istragom u Prestonu koja je završena prošlog utorka, utvrđeno je da je 23-godišnji Robert uzeo brojne dr*ge u satima koji su prethodili njegovoj smrti, uključujući kokain i heroin, kao i da je bio “duboko opijen” pićem. Kombinacija droge i alkohola dovela je do gašenja njegovog respiratornog sistema, prenosi Mančester ivning njuz.

Tokom istrage, detektiv inspektor Kris Velard izvinio se Robertovoj mami zbog načina na koji je saznala da joj je sin umro. On je naveo da je neko od policajaca trebalo da poseti Robertovu porodicu i saopšti tužne vesti, ali to nisu učinili ni dva dana kasnije.

Robertova mama se zahvalila detektivu na izvinjenju i rekla:

– Bila sam na poslu i dobila sam poruku od prijatelja: “Tako mi je žao što čujem za Roberta, možete li mi javiti kada je sahrana”. u tom trenutku sam izašla sa posla izbezumljena i saznala da mi je sin umro. Dva dana sam normalno funkcionisala i radila, ne znajući za njegovu smrt – navela je Robertova majka.

Post mortem toksikološki testovi otkrili su da je Robert imao fatalne nivoe pregabalina u svom sistemu, kao i heroina i kokaina. U izveštaju, toksikolog je rekao da istovremeno uzimanje heroina i kokaina povećava rizik od smrti, jer istovremena upotreba može pojačati njihove sedativne efekte.

(objektiv.rs)