Jovana Jeremić: Darko Lazić dovodi sve u opasnost svojim ponašanjem – drogom, pićem i vožnjom u takvom stanju

Showbizz

On je prevelika zvezda da bi sebi dopustio ovakve stvari – rekla je voditeljka

Jovana Jeremić je tokom jutarnjeg progarama ugostila boksera Marka Nikolića na ćijem je rođendanu bio Darko Lazić pre nego što je priveden zbog brze vožnje, droge i alkohola.

Voditeljka je razgovarala sa Nikolićem, a onda je iznela stav da se Lazić ponaša potpuno neprimereno i da to nije smeo da dopusti sebi.

– To što je njegov menadžer izjavio smatram da stvarno nije u redu. Stvarno sam se našao u nekoj lošoj situaciji baš zbog drugih gostiju, pre svega meni su deca bila tamo do pola 11 na rođendanu sa društvom. Tako da mislim da je to što je izjavio menadžer veoma ružno. U ostalom ko će šta da radi i da konzumira, to je njegov život i njegov problem – rekao je Marko a onda je nastavila Jovana.

– Na tom slavlju je trebalo i ja da budem ali nije imao ko da mi čuva dete pa sam odustala. Ujutru kada sam se probudila šokirana sam bila šta se to dogodilo. Ja sam neko ko poziva iz ovog studija na odgovornost. Ako neko nešto radi, ako pije, ako se kocka, ako preterano i nenormalno voli žene i sve ono što nosi suknju, ne zna da se kontroliše i da se ponaša. Ako konzumira drogu, odakle mu ideja da svaljuje krivicu na druge ljude. Na primer na tebe koji si pravio tu proslavu, za koga se zna da si sportista, da nemaš nijedan porok, niti pušiš, niti piješ. Odakle ta ideja da neko ko se deklariše kao tvoj prijatelj to uradi. Ispalo je da si ti imao čaše sa pićem koje sadrže drogu – pitala ej Jovana na šta je Marko rekao.

– Meni je jako žao što je tako ispalo jer se pljuje po tom restoranu gde sam ja to pravio, drugo stvarno ta žurka, nikad lepša, nikad bolja nije bila. Treće, tamo su sve normalni i uspešni ljudi bili. U 2:45 sve se završilo i svi su izašli. Ja sam isto popio malo, ali sam svoj auto ostavio na parkingu i otišao sam taksijem. Koliko sam informisan, njega je policija u 3:50 zaustavila. To je sat vremena. E sad da li je on negde bio posle ja to stvarno ne znam. Ja odgovorno tvrdim da u tim čašama nema droge. U ostalom nismo mala deca. Ko sipa kokain u čašu. Glupost. On je meni drug i prijatelj i kada nije u pravu ja ću stati iza njega – rekao je Marko na šta se nadovezala Jovana

– On je enkoliko puta bio kod mene u emisiji. Ovo su stvari koje, kao neko ko ga poznaje, mislim da ću mnogo veću uslugu da mu učinim time što ću da mu kažem iskreno šta mislim. Nego neko ko će da ga tapše preko ramena kao šta te briga, svali na drugog. Ne. Nemoj to da radiš Darko. Ako si radio to, kaži da radio sam, ja sam kriv. Uzimao sam drogu, uzimao sam alkohol. Pa opsuješ, ono na slovo “j”. Kažeš neću više nikad, ili nije trebalo. Ali mi je to malo dripački i malo je cava , kako kažu na ulici da svaljuješ na nekog ko nema veze sa tim. Ja ne volim te fore, ja imam kodeks u životu – rekla je Jovana da bi se nadovezao i Marko,

– Od takve žurke i od takvog veselja bacila se neka ljaga na to da je sve ispalo da se ne izražavam. Policiji svaka čast što sve to kontroliše i policija to treba da radi. Apelujem na sve koji popiju da ne voze, da uzmu taksi. – rekao je, a onda je Jovana podsetila na Darkove ranije prekršaje:

– Ovo njemu nije prvi put, kada mu je prvi put desila nesreća svi smo bili u šoku i svima je bilo jako žao. Ja sam tada izjavila da jednostavno on treba da nauči nešto iz toga, da mu je to strašna životna opomena. I bila sam ubeđena da će to tako da bude. Međutim, izgleda da Darko ništa nije naučio, da svoje greške ponovo ponavlja. Razlika između tada i sada je ta što on sada dovodi u opasnost i druge ljude oko sebe ovakvim ponašanjem. Drogom, pićem i vožnjom automobila u takvom stanju. To je neodgovorno. I drugi to rade ali ne prave ovakve haose po putevima. On je prevelika zvezda da bi sebi dopustio ovakve stvari

telegraf.rs