Darku Laziću prijeti zatvor od 3 mjeseca? Pjevač ponovo ide na sud jer duguje milione?! Ovo su detalji…

Showbizz

Darku Laziću prijeti zatvor od 3 mjeseca? Pjevač ponovo ide na sud jer duguje milione?! Ovo su detalji…

Pjevač Darko Lazić nedavno je priveden zbog bahate vožnje, a bio je pozitivan na alkohol i k.kain, a nakon ovog skandala navodno prijeti mu i zatvor od tri mjeseca zbog navodno neisplaćenih alimentacija bivšoj supruzi Ani Sević.

Naime, nakon što je Darko Lazić bivšoj supruzi Ani Sević navodno ostao dužan skoro dva miliona dinara za alimentaciju, pjevačica je pravdu potražila na sudu.

Kako tvrdi izvor, Lazić se nekoliko puta sreo na sudu s bivšom suprugom, a nakon toga je uslijedila i presuda u njenu korist.

– Ana je sve ovo vrijeme imala razumijevanja za Darka zbog raznoraznih situacija koje su mu se dešavale u životu. Od saobraćajke koja ga je umalo koštala života do porodičnih problema, pa sve do smrti njegovog oca, međutim, kada je shvatila da se on neće promijeniti, riješila je da pravdu potraži na sudu i na taj način dobije novac od alimentacije koje je dugovao – kaže izvor.

– Lazić je dobio uslovnu kaznu od godinu dana i ako zakasni s alimentacijom samo jedan dan, ide u zatvor na tri mjeseca. Ovo je očigledno bio jedni način da se opameti i da shvati da ima kćerku prema kojoj mora da ispuni sve obaveze – rekao je izvor.

Alo.rs ekskluziva.ba