Starleta tražila telefon od 2.500 evra za IN*IMNE odnose: Isplivala ŠOK prepiska sa nepoznatim muškarcem

Showbizz

Isplivale prepiske Nataše Šavije i muškarca od kog traži telefon u zamenu za “usluge”

Afera prostitucije ne prestaje da bude jedna od glavnih tema u javnosti, svakodnevno se pojavljuju imena brojnih poznatih dama koje su u nečijim katalozima i za koje se sumnja da su deo ove ”elite”.

Jedna od njih je i Nataša Šavija, za koju se već neko vreme spekuliše da se bavi najstarijim zanatom, što je ona oštro demantovala.

Međutim, pojavile su se prepiske u kojima se jasno vidi da Nataša jednom momku za se*sualne usluge traži mobilni telefon, prenosi Kurir.

– Sa Natašom Šavijom sam bio u kontaktu do pre nekoliko meseci. Uglavnom smo komunicirali preko zaštićenih poruka na Instagramu i Signalu. U tekstualnim porukama sa njenog Instagram profila jasno možete da vidite kako traži na poklon mobilni telefon koji košta oko 2.500 evra u zamenu za druženje. Tako smo to nazvali, ali je jasno na šta se misli. Kao što je i sama istakla, ona najviše voli da dobija novac i skupe poklone, ali samo one koje ona traži kada joj trebaju – rekao je za Kurir dečko koji se dopisivao sa Šavijom i dodao:

Preko prijatelja sam stupio u kontakt sa njom. Otišli smo nekoliko puta na ručak, uvek su to bila luksuzna mesta sa visokim cenama. Videlo se da joj je veoma stalo da bude viđena na mestima koja su na dobrom glasu – zaključio je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Šavija (@natasa.savija)

– A možemo li da se družimo, ako me razumeš? – pisalo je u poruci upućenoj Šaviji.

– Možemo, ako mi kupiš telefon – odgovorila je preko zaštićeih poruka na Instagramu koje se odmah brišu, nakon čega je upitana da li voli satove.

– Ne volim satove. Volim pare, ništa ovako osim kada mi nešto treba kao telefon na primer – napisala je Šavija.

Nakon ovoga se oglasila i Nataša koja je gorepomenutom listu rekla da ne zna o čemu se radi.

– Ne znam zaista, ja sam preko svog Instagram profila prodavala stari telefon i tražila gde mogu da kupim novi pošto je u Srbiji problem naći ajfon 13 pro maks od jedan terabajt. Ne bih ništa dalje komentarisala dok ne vidim tu prepisku, ali sam sigurna da se radi o fotomontaži jer se ne sećam da sam ikome tražila telefon ili novac u zamenu za bilo šta, a posebno za druženje ili seksualne odnose – rekla je Nataša.

objektiv.rs