Kakav biznis: Muškarac prodaje svoje iznošene čarape, a može zaraditi do 14.000 kn mjesečno

Zanimljivosti

Kakav biznis: Muškarac prodaje svoje iznošene čarape, a može zaraditi do 14.000 kn mjesečno

Billy-Joe danima nosi čarape, a bitno je da se u njima oznoji. Uz to, prodaje i nošeno donje rublje i odjeću za teretanu, a cijene variraju. Tjedno proda i do 12 pari, a nekad dobije i čudne zahtjeve

Billy-Joe Gray (25) zarađuje na vrlo jednostavan način. On na društvenim mrežama pomaže svoje prljave i iznošene čarape, a mjesečno može zaraditi i do 14.383 kune. Jedan par iznošenih čarapa može vas koštati između 100 i 280 kuna, a svaki tjedan proda između pet i 12 pari.

Čarape nosi danima, a uz nadoplatu će dodati niz dodatnih tjelesnih tekućina. Kada kupac napravi narudžbu Billy čarape šalje u vrećici s patentnim zatvaračem.

Sve je počelo tako da je Billy-Joe počeo dijeliti fotografije svog tijela na internetu, a onda su ga mnogi počeli opsjedati porukama da im pošalje svoju nošenu odjeću. Između ostalog, najviše zahtjeva bilo je za čarape.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billyjoegrayy (@billyjoegrayyy)

U početku je Billy-Joe rado udovoljavao obožavateljima pa im je slao rabljeno donje rublje, čarape i odjeću za teretanu.

Njegovoj zaručnici to ne smeta niti smatra to čudnim, a čak mi i pomaže u poslu vodeći račune.

Billy-Joe iz Chelseaja u Londonu rekao je:

– Imam veliku podršku LGBTQ+ zajednice. Oni su moja glavna publika. Oni podržavaju moju stranicu, a za nju vrlo često radim video zapise i različiti drugi sadržaj, kao i putem TikToka i Instagrama. Imam puno Amerikanaca koji kupuju moje rabljeno donje rublje i moje rabljene čarape i drže ih za vlastito uživanje. Sada već imam stalne kupce koji će stalno kupovati moje rabljene čarape. Ići ću u teretanu na određene dane za njih i nositi ih tijekom jednog do tri dana. Tada ćemo razgovarati o cijeni. Cijene variraju. Društveni mediji mi tu jako pomažu jer jedan moj videozapis može postati vrlo brzo viralan što mi pomaže prodati još više čarapa – objašnjava Billy iz Chelseaja u Londonu.

https://www.tiktok.com/@billyjoegrayy/video/7089803085094243589?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.24sata.hr%2F&referer_video_id=7089803085094243589&refer=embed

Njegovi kupci kaže, vole da su čarape što više prljavije i što više znojne, pa Billy-Joe često snima sebe kako vježba i trči kako bi dokazao da je njegova roba pravi artikl.

https://www.tiktok.com/@billyjoegrayy/video/7088984548112977158?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.24sata.hr%2F&referer_video_id=7088984548112977158&refer=embed

– Otići ću trčati i stvari ću staviti u vrećicu s patentnim zatvaračem. Zatim ih stavljam u diskretno pakiranje u slučaju da žive kod kuće s roditeljima, mužem ili ženom. Sva moja prodaja ide preko Instagrama. Amerikanci najviše vole kupovati bijele Nike čarape. Otkrio sam da je moj TikTok više namijenjen njima nego ljudima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kada sam počeo nisam ni mogao zamišljati da prodaje tržište za ovo. Ponekad me dečki znaju zamoliti da ejakuliram u njih, a to dodatno naplaćujem. Ljudi vole sve i svašta. Otvoren sam u pogledu seksualnih preferencija ljudi. Podržavam sve – govori Billy.

Srećom, svoje osobne čarape drži odvojeno od profesionalnih.

– Izaći ću i kupiti dva do četiri paketa bijelih čarapa, a čuvat ću ih u zasebnoj ladici. Te nosim u teretanu i onda kad ne radim. Ako netko kaže ‘Zainteresiran sam za kupnju’, ja ću mu reći: ‘U redu, daj mi dva dana. Nosit ću ih u teretanu, spakirat ću ih i poslati’. One koje nosim za osobnu upotrebu, čuvam u zasebnoj ladici – tvrdi, piše Metro.

24sata