Sumnja se na NAJGORE: Sestra nestale Marijane otkrila da li je rijaliti pobednica imala probleme U BRAKU

Showbizz

Sumnja se na NAJGORE: Sestra nestale Marijane otkrila da li je rijaliti pobednica imala probleme U BRAKU

Vest o nestanku odjeknula u regionu

U medijima širom regiona kao bomba odjeknula je vest da je Marijana Seifert, širokoj javnosti poznata po učešću u rijalitiju “Veliki brat”, nestala.

Zagrebačka policija traga za Marijanom Seifert, kako su izvestili udaljila se sa adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu.

U trenutku nestanka bila je obučena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

Tim povodom, Kurir je kontaktirao nekadašnju učesnicu rijalitija “Bar,” Maju Kovačević, Marijaninu rođenu sestru.

– Šta da kažem ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo. Sumnja se na najgore, to je to – rekla je Maja za Kurir.

Na pitanje kako su njihovi roditelji poručila je kratko “Kako bi bili vi”, a na pitanje da li je imala probleme sa mužem, sestra nestale Marijane poručila je:

– Ne, koliko znam sve je bilo u redu – rekla je Maja Kovačević za Kurir.

Kako je preneo 24sata.hr, Marijana se od decembra 2020. godine preziva Seifert, budući da se tajno udala za Karla Seiferta iz Zagreba.

Supružnici, rekli su prijatelji para, žive u Zagrebu, a navodno su se upoznali u jednom zagrebačkom kafiću, gde je Marijana radila kao konobarica. Par je dobio dete prošle godine.

Nakon pobede u Velikom bratu, povukla se iz javnosti, okrenula se veri i duhovnosti, radila je u jednom kol-centru u Zagrebu, a potom i kao konobarica.

objektiv.rs