STVARI KOJE MI JE DARKO RADIO MNOGO SU GORE OD PREVARE! Barbara Bobak iznela nove detalje prekida VEZE: Odavno se sve SKUPILO

Showbizz

STVARI KOJE MI JE DARKO RADIO MNOGO SU GORE OD PREVARE! Barbara Bobak iznela nove detalje prekida VEZE: Odavno se sve SKUPILO

Privođenje zbog nesavesne vožnje je pevača Darka Lazića ponovo dovelo u srredište interesovanja javnosti. Ono što je takođe privuklo pažnju jeste i raskid sa verenicom i koleginicom Barbarom Bobak.

Darko je priveden, a alko-test i test na narkotike pokazali su da je folker vozio pod dejstvom alkohola, ali i kokaina. Sada je progovorila Barbara Bobak i otkrila da je stvavila definitivnu tačku na ljubav sa kolegom, kao i da je vest da je imao drogu u krvi nije iznenadila, dok mu je tražila da ga ne vidi kad bude došla u stan po garderobu.

– Kad bih rekla da sam iznenađena ili razočarana lagala bih. Prosto sam otupela i njegov život više nije moj problem – istakla je ona.

– Nismo se videli, čuli smo se kratko. Pričali smo o tehničkim stvarima, stanu, kad da pokupim ostatak garderobe… – navela je uplakana pevačica.

Barbara je priznala da li su Darkov način života ili nesuglasice uticale na njihov raskid.

– Sve je uticalo, sve se skupilo, odavno, ali njegovo hapšenje nije razlog tome – rekla je pevačica, a na pitanje da je razlog raskida prevara, ona je odgovorila:

– Da me je varao ili ja njega, to bi se saznalo odmah, stvari koje mi je radio su mnogo gore od toga.

Barbara je otkrila i šta misli o Darkovom privođenju i postupku, kada je u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika upravljao vozilom većom brzinom od dozvoljene, i to bez vozačke dozvole.

– Nismo u odnosima, a moje mišljenje je isto kao i mišljenje većine naroda – rekla je Barbara, a na pitanje da li je Lazića upozoravala i skretala pažnju na poroke sa kojima ima problem odgovorila je:

– Svakodnevno, po tri puta dnevno, mesecima. Kad je dosta, dosta je.

Podsetimo, Lazić je kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

Kurir.rs/K.Đ/Telegraf