OVAKO IZGLEDA STAN U KOJEM SU ŽIVJELI DARKO I BARBARA PRIJE RASKIDA: 1 detalj je sve rastužio (FOTO)

Showbizz

OVAKO IZGLEDA STAN U KOJEM SU ŽIVJELI DARKO I BARBARA PRIJE RASKIDA: 1 detalj je sve rastužio (FOTO)

Mlada pjevačica Barbara Bobak i popularni pjevač Darko Lazić definitivno su stavili tačku na svoju romansu, a Barbara je govorila o krahu ljubavi i odnosu sa pjevačem.

Naime, Lazić je jučer, 27. aprila, priveden zbog prekoračenja brzine, on je podvrgnut i dro*a i al*o testu, koji su pokazali da je pozitivan na ko*ain, a izmjereno mu je i 0.91 promil al?ohola u organizmu.

Barbara ističe da nije iznenađena, niti razočarana Darkovim ponašanjem. Navela je i da su se nakon skandala čuli, a da je jedna od tema bila i njeno iseljenje, tačnije premještanje ostataka stvari iz stana u kom su zajedno živjeli u Novom Sadu.

– Kad bih rekla da sam iznenađena ili razočarana lagala bih. Prosto sam otupjela i njegov život više nije moj problem – rekla je Barbara za Telegraf Jetset.

– Nismo se vidjeli, čuli smo se kratko. Pričali smo o tehničkim stvarima, stanu, kad da pokupim ostatak garderobe… – navela je uplakana pjevačica.

Darko je portal Republika.rs prošle godine kao pravi domaćin ugostio i sproveo kroz stan.
Kako su u jednom trenutku ugledali ususivač, Lazić je napomenuo da je Barbara ta koja usisava i koja je vrijedna, ali da je ipak njegov dio kuhinja, a onda im pokazao najvrijedniju stvar u stanu. Ni manje ni više nego slaninu ala Bobak i sve slatko nasmijao.

Foto:Republika.rs

Darko Lazić nije skidao osmijeh sa lica sve vrijeme njihovog boravka u njihovom zajedničkom stanu, a mi moramo priznati da ga nikad nismo vidjeli tako sretnog. Njegova djevojka Barbara je bila uz njega, a ono što je najvažnije njihova ljubav se osjećala u vazduhu, sreća i harmonija u kojoj žive, te je njihovom zajedničkom životu postojalo isključivo ono ”MI”, ali izgleda da ipak nažalost nisu uspjeli.

Foto:Republika.rs

novi.ba