ŽENA IZ NIŠA SVAKU NOĆ POTAPALA NOGE U TOPLU VODU I DODAVALA OVU NAMIRNICU: Kad vidite rezultat odmah ćete isto uraditi

Zdravlje

ŽENA IZ NIŠA SVAKU NOĆ POTAPALA NOGE U TOPLU VODU I DODAVALA OVU NAMIRNICU: Kad vidite rezultat odmah ćete isto uraditi

Milena iz Niša riješila je da podijeli svoje iskustvo za koje vjeruje da je bilo presudno da prebrodi najteže razdoblje u svom životu. Naime, uverena je kad je zvanična medicina nije dala rezultate, ona se poslužila najednostavnijim načinom na svijetu. I uspjela je!

Borila sam se sa neplodnošću. Moja majka (68 godina) se sjetila savjeta svoje majke, po kome sam tri mjeseca svako veče morala da stavljam noge u lavor sa toplom vodom.

Smatrala sam to bakinim pričama i naravno, nisam je slušala. Ali, kako se život obično prilagođava, od poznanice sam čuo da orijentalna medicina vjeruje da tople kupke za stopala rešavaju većinu ženskih tegoba, uključujući i neplodnost.

Ljekari tradicionalne orijentalne medicine veruju da kupke za stopala i Ahilove tetive greju i opuštaju celo telo i pomažu u liječenju ženskih tegoba. Pomaže u borbi protiv neplodnosti, se**ualne disfunkcije, problema u menopauzi, neredovnih ciklusa i bolnih menstruacija.

Kasnije sam pročitala da topla voda povećava cirkulaciju krvi u telu, koristi venama, normalizuje krvni pritisak, snižava nivo glukoze u krvi, jača imuni sistem.

Topla voda i zagrijavanje stopala poboljšavaju se**ualni život i žena i muškaraca. Kako pravilno zagrejati noge? Uzmite posudu dovoljno veliku da voda pokrije gležnjeve na nozi. Napunite ga vodom od 38 do 42 stepena Celzijusa. Dodajte toplu vodu, tako da pola sata, koliko grijete noge, voda uvijek bude topla.

Zagrijte stopala 30 minuta prije spavanja i tako 3 mjeseca za redom, svako veče. U kadu možete dodati đumbir i to će ojačati vaš imunitet. Ako u vodu dodate kašiku soli i kašiku sode bikarbone – očistićete organizam od toksina i normalizovati šećer u krvi.

Ako potopite stopala u čaj od mešavine kantariona, kamilice, nevena, nane i matičnjaka – rešićete većinu zdravstvenih tegoba. Ova terapija me je spasila, a na vama je da pokušate, ne može vam nauditi.

novi.ba