ZARAĐUJE MASNE PARE OD PRODAJE SLIKA SVOJIH DLAKAVIH PAZUHA: Prestala da se brije pre 4 godine, a ovi prizori su ŠOKANTNI!

Zanimljivosti

ZARAĐUJE MASNE PARE OD PRODAJE SLIKA SVOJIH DLAKAVIH PAZUHA: Prestala da se brije pre 4 godine, a ovi prizori su ŠOKANTNI!

Kendis Sintija je 32-godišnja majka jednog deteta koja za život zarađuje prodajom svojih fotografija koje joj otkrivaju dlake ispod pazuha, oko intimnog područja, ali i dlake na nogama. Naime, Sintija je prestala da se brije , nakon što joj je dijagnostikovana narkolepsija, stanje zbog kog se konstantno oseća pospano i umorno.

Shvatila je da je brijanje dodatno iscrpljuje i jednostavno je s njim odlučila da pauzira kako bi sačuvala što više energije. Međutim, ona je sada presrećna svojom odlukom jer prodajom svojih fotografija na stranici “OnlyFans” zaradi i više od 1.000 funti mesečno.

“Kada mi je dijagnostikovana narkolepsija, morala sam da otkrijem na šta sve trošim energiju. Često se osećam umorno, pa mi je i obično brijanje tela predstavljalo veliki problem”, priznala je Sintija kojoj brijanje nikada nije bila aktivnost koja je veseli.

“Shvatila sam da se više brijem zbog drugih, nego zbog sebe. Iako sam u početku bila nervozna kada bih u javnost izašla s dlakavim pazusima i nogama, sada se njima čak i razmećem”, rekla je ova žena.

“Neke muškarce odbijaju dlakave noge i pazusi, ali postoji i veliki deo muškaraca koje to privlači” rekla je i dodala kako joj je prodaja fotografija dlakavih nogu, pazuha i bikini s vremenom postala glavni izvor prihoda.

Na svojim stranicama skupila je i pozamašan broj ljudi koji, jednako kao i ona, rado ističe svoje dlakave delove.

“Ne želim da isključim mogućnost da se u jednom trenutku ponovno obrijem, ali to sada ne dolazi u obzir”, rekla je Sintija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Candace Cynthia (@candacecynthia)

(kurir.rs)