ŠTA NAM DONOSE MLAD I POMRAČENJE SUNCA: 1 znak je na PRAGU SIROMAŠTVA

Zanimljivosti

ŠTA NAM DONOSE MLAD I POMRAČENJE SUNCA: 1 znak je na PRAGU SIROMAŠTVA

Mlad Mjesec i djelimično pomračenje Sunca u Biku će se desiti 30. aprila, a evo kako će se ovaj fenomen odraziti na svaki znak.

Energija Mjeseca i Sunca utiče na čoveka i sve na zemlji, a kada se dešava pomračenje tada je uticaj pojačan, te se ravnoteža i harmonija u čovjeku i prirodi poremeti. Pomračenje se dešava na 10 stepenu Bika što odgovara stepenu Jarca, pa se dešavanja mogu događati kada je materija i karijera u pitanju.

Mogući su razni problemi iznenadni u kući sa kvarovima i popravkama. Mnoge osobe sada mogu da se riješe nekih starih dotrajalih uređaja ili drugih stvari i zamjene sa novim. Neki stari obrasci bi trebali da se odbace i pokrenu novi životni tokovi.

Ako se dese neki kvarovi koji nisu hitni najbolje da ih popravite neki drugi dan, a 30. bi trebalo više odmarati jer pomračenje zna da iscrpi energiju.

Ova transformacija može biti bolna i teška, pa ipak će vas odvesti na vaš sudbinski put koji vam pripada. Mnoge osobe bez obzira što je pomračenje Sunca ipak mogu imati lijepa dešavanja, pa se slobodno možete prepustiti uživanju.

Pojedini znaci ipak mogu imati dosta izazova, problema i nevolja. Svakako je dobro ostraniti negativnu energiju i pokrenuti nešto novo. Sve možete isplanirati i organizovati a pokrećite za par dane. Ovaj period donosi čišćenje u mislima, poslovanju, u kući i porodici i još drugim životnim tokovima. Nije povoljno da vršite transakcije većeg novca da trošite ili nešto kupujete veliko već samo neophodne stvari.

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se mlad Mjesec i pomračenje Sunca dešava u vašem drugom polju finansija , pa možete imati neki izdatak ili da primite neki novac. Moguće je da se pokrenu neki stari finansiski dugovi za koje ste zaboravili ili ste mislili da je rješeno.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se dešava ovaj mlad Mjesec i pomračenje što će najviše uticati na neke vaše skrivene finansije koje niste do sada ispoljavali. Moguće je da budete raskrinkani i da trebate nešto ipak dati. Vaša materijalna strana menja emocije iz korena.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomračenje dešava u vašoj dvanestoj kući što vam daje neku tajnu investiciju ili neku kupovinu i trošak novca za nešto što vam sada nije neophodno. Mnogi Blizanci mogu doživjeti da se sazna neka tajna.

RAKOVI

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomračenje Sunca dešava u vašem jedanestom polju što može pokrenuti nestašicu novca ili da od prijatelja posudite novac pa obavezno zapišite da ne zaboravite vratiti posuđeno.

LAVOVI

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomračenje Sunca dešava u vašoj desetoj kući karijere ili jednog roditelja. Pojedini Lavovi koji žele da ulože novac u neki biznis ipak sačekajte par dana da nebi ispao čist promašaj.

DJEVICE

Drage Djevice, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomračenje Sunca dešava u vašem devetom polju pa bi trebali pripaziti kada je planiranje i trošak vezan za inostranstvo, putovanje ili neko učenje. Mnoge Djevice bi mogle putovati na odmor.

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj mlad Mjesec i pomračenje Sunca u vašem osmom polju pa možete trošiti novac za uljepšavanje ili neku transformaciju vašeg izgleda pa dobro razmislite da li vam je to potrebno dok neke osobe mogu se pokajati gdje su potrošile novac.

ŠKORIJA

Drage Škorpije, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomračenje Sunca dešava u vašem sedmom polju partnerskih odnosa i javnosti što može dovesti do nekih troškova ili da se od vas traži da nešto uplatite ili potrošite na partnera ipak sačekajte par dana, pa onda vidite da li je to zaista potrebno.

STRIJELAC

Dragi Strijelčevi, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomračenje Sunca dešava u vašem šestom polju posla i zdravlja, pa ako vi treba da nešto radite moguće je da vam ne bude plaćeno ili da nešto ulažete u zdravlje dobro razmislite da li vam je to potrebno. Odmarajte par dana pa se onda aktivirajte.

JARAC

Dragi Jarčevi, kod vas se ovaj mlad mjesec i pomračenje Sunca dešava u vašem petom polju ljubavi, dece, sporta, zabave pa se ne preporučuje da u tim oblastima ulažete veći novac da bi kupili poklon dali svom partneru u ljubavi ili djetetu. Sačekajte par dana i već od drugog maja vidite da li je to neophodno.

VODOLIJE

Drage Vodolije, kod vas se ovaj mlad mjesec i pomračenje Sunca dešava u vašem četvrtom polju doma i porodice pa može biti dosta nervoze kada je novac u pitanju ili da ga nema dovoljno ili da treba uložiti u kuću ili porodicu pa se preporučuje da za par dana napravite računicu šta sve treba realno.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mjesec i pomračenje Sunca u vašem trećem polju pa možete ishitreno poželeti da nešto kupite ili prodate što se ne preporučuje posebno ako je neko prevozno sredstvo u pitanju dobro razmislite pa za par dana odlučite.

(Žena Blic)