Putinova ‘ljubavnica’ pojavila se prvi put u javnosti, oko nje je bio ispisan zloglasni simbol ‘Z’

Svijet

Putinova ‘ljubavnica’ pojavila se prvi put u javnosti, oko nje je bio ispisan zloglasni simbol ‘Z’

Nedavne fotografije Kabaeve na jednom događaju u Moskvi potaknule su nagađanja da je bivša gimnastičarka koristila istog estetskog kirurga kao Putin i da je pretjerala s botoksom i filerima

Navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina (69), bivša gimnastičarka Alina Kabajeva (38) vodila je domoljubni baletni festival gimnastike. Nakon glasina da se skriva u privatnoj kućici u Švicarskoj ili sibirskom nuklearnom bunkeru, po prvi put se pojavila u javnosti nakon što je Rusija napala Ukrajinu.

Zlatna olimpijka bila je odjevena u ružičastu haljinu na preklop s bijelim cvjetićima dok je pozirala s djevojčicama. U pozadini su svirale domoljubne pjesme, a oko njih je bio ispisan simbol ‘Z’.

– Ova proslava nije samo za cijelu zemlju, ovo je praznik za svaku obitelj. Svaka obitelj ima svoju ratnu priču. I ne smijemo je zaboraviti, već je prenositi s koljena na koljeno – rekla je Alina.

Osim prvog pojavljivanja u javnosti, mediji su primijetili da Kabajeva izgleda mnogo drukčije nego prije i da je očito nešto popravila na licu.

Nedavne fotografije Kabaeve na jednom događaju u Moskvi potaknule su nagađanja da je bivša gimnastičarka koristila istog estetskog kirurga kao Putin, prenosi Daily Mail.

– Nešto se stvarno promijenilo na licu Kabaeve… legendarna sportašica bila je osjetno ljepša – napisao je ruski Cosmopolitan.

24sata