PREKINUT SASTANAK! Dalila ne dozvoljava Anđelu da završi podelu budžeta, dok joj ne kaže ONO ŠTO MISLI O NJOJ! Car ubeđen da opet MOŽE DA BUDE sa Dragojevićkom! (VIDEO)

Showbizz

U toku je podela budžeta, koju deli ovonedeljni vođa Anđelo Ranković. Vođa je sledeći srednji budžet dao Saletu Luksu, Lepom Mići, Stefanu Kariću i Dinu Dizdareviću.

Luks i Karić – sa njima provodim dosta vremena. Imam lepo miščjenje o vama. Rekao sam za vas, za Sandrija, ne provodimo dosto vremena zajeno. Samo sam podelio srenje budžete i to je to.

Dajem sebi srednji budžet. Sledeći veliki budžet dajem Anđeli Đuričić:

Što se tiče vašeg ondosa, oboje ste krivi za neke tsvri. Smatram da je Mateja gvoorio iskrneo šta msili o tebi. Dao je prostora tebi da provodite vreme zajedno a znao je da si imala emocije prema tebi. Njegova velika greška, osim kada uđe u crveno i kada je izvređaš, to je greška. Najveća greška je bila ta što si joj davao lažnu nadu. Anđelina greška je u tome što je trebalda da shvati da on nije zaljubljen u nju. Nije ograničila svoje emocije i tu je napravila veliku grešku. Ako je Mateja mislio da uđete u čažnu vezu, to je jako loše. Govorio je da nisi njegov tip devojke ali da imaš sve ljudkse kvalitete. Rekao sam ponaosob i tebi i njmu.
Dva srednja budžeta dajem Irmi Sejranić i Marijani Zonjić.

Rekao sam vas sve, nemam šta više da kažem.
Nemaš srama ni blama, nemaš dpstojanstva. Šutne te dečko kao krpu. Govorio sam ti da si menjala prijatelje kao i Ana Jovanović- reka je Anđelo o Marijani.
Dva srednja budžeta Franu Pujasu i Filipu Caru.

Prvu put sam mu dao mali, pa onda srednji budžet. Dalila i ti ste mi u rangu sa Viki i Markom po izgovorenim postupcima i uvredama. Kada je u odnosu sa tobom, bila je bezobrazna i bahata. Kada nije sa tobom, možđe da bude i nasmejana i druželjubiva. Ona menja svoj lik kada je u odosu sa tobom. Mislim da si grešio jer si zahtevao da se nešto koriguje preko noći a usmerio si fokus na nju ali tvoje ponašanje nije bilo dobro. Ona je korigovala sve. Neke osnovne stvari. Mislim da nsite ravnodušni. Nisam siguran da do kraja nikada nećete biti zajendo. Mada, mislim da ste sada odlučniji nego ikada – rekao je Anđelo.

Vremnom sam počeo da se ne pecam na njene suze i davao sam joj doznanja da ne možemo da se pomirimo. Video sam da nema ljubavi, niit poštovanja niti bilo čega. To mi je dalo vetar u leđa. Ta griža savest me je vratila u odnos. Ona je neko ko prelazi preko svega. Ona svima prelazi sve, nema poštovanje prema sebi . Jednino mi je bilo krvo jer se stavljao akcenat na to što sam ja njoj rekao, ne ona meni. Mnoge stvarni je ona meni izgovorila, ja sam progutao. Ja sam mnogo stvari prešao Dalili nego ona meni. Ona bi meni prelazila sve do te mere da je to strašno. Čime je ona pokazalaa veliku ljubav? Tako što je ostavila muža zbog mene. Ja sam bio uz nju kada joj je bilo najteže. Kada je ona bila uz mene, nikada. Ja da hoću mi bi bili danas popodne zajedno. Glupo je danas stavljaju u isti koš jer nismo dugo u odnosu. Bolje da je stavite u drugu priču, zavrnuo sam bravu – rekao je Car.

Moraš da budeš svestan da se i ona tebi vraćala posle uvreda i svega – dodao je Anđelo.
Anđelo je sledeći mali budžet dao Dalili Dragojeviću.

Neću da te komentarišem, seti se prošlog ponedeljka. Pošto ne želiš da komentarišem odnos sa Carem, onda neću da komentrarišem. Rekao sam da pričam samo o ondosima – rekao je Anđelo.

Hoću da mi kažeš zbog čega sam dobila mali vudžet . Ja sam ovde sama, bez ikoga – rekala je Dalila.

Ti si navikla da ide po tvom, ali neće biti – rekao je Anđelo.

Dok ne budeš pričao o meni, nema završetka budžeta – odbrusila je Dalila.

Nisi dovoljno dugo jedinka da bih pričao o tebi – rekao je Anđelo.

Mikiju ću dati srednji budžet – rekao je Anđelo.

Detaljnije u nastavku teksta.

pink.rs