OGLASILA SE ALEKSANDRINA MAJKA NAKON NJENOG POMIRENJA SA DEJANOM: “Manite me te finoće”

Showbizz

OGLASILA SE ALEKSANDRINA MAJKA NAKON NJENOG POMIRENJA SA DEJANOM: “Manite me te finoće”

Bez dlake na jeziku!

Prethodne noći u “Zadruzi” bile su izutetno turbuentne, a najviše zbog raskola između do sada jednog od mirnijih parova Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića. Nikolićeva je po ko zna koji put posumnjala u njegovu ljubav i uplašila se od mogućnosti pomirenja sa njegovom bivšim ženom, Dalilom Dragojević, te je rekla da zauvijek stavlja tačku na odnos.

Dragojević je to jako teško podnio i ubrzo počeo da lupa i lomi sve ispred sebe dok su zadrugari bili uz njega i sprječavali dodatne incidente.

Kako je vrijeme odmicalo, na Aleksandrino insistiranje, ljubavni par je ponovo uplovio u vezu i dao sebi još jednu šansu.

Portal Pink.rs kontaktirao je Aleksandrinu majku Slovenku Lolu Nikolić, kako bi prokomentarisala pomenutu situaciju i sumnje svoje ćerke.

-Moram biti iskrena, ja moju Sandru nikada u životu nisam vidjela ovakvu, ona se nenormalno zaljubila u njega. Toliko se vezala da ne može ni dan da zamisli bez njega, zato i sumnja od straha da ga ne izgubi. Što se tiče Dalile, da li će se pomiriti ja ne znam, ali i da je vidjela pogled sa njene strane to nije razlog da tako postupi i prekine odnos sa njim, mora da postoji neka tolerancija. To što je on nakon svađe otišao u pab je vrlo interesantno – istakla je Aleksandrina majka, pa nastavila:

-Koliko god svi tvrdili da je čedna, vredna i poštena, ja imam potpuno drugačiju sliku o Anđeli Đuričić. Ja sam veliki psiholog, sve mnogo dobro vidim i uhvatila sam par direktnih pogleda u Dejanovom pravcu. Sa njegove strane vjerujem da ništa ne postoji, ali kada je ona u pitanju… Mnogo bih toga imala da kažem, ali ćutaću. Manite me te finoće… Tamo ima mnogo ljubomornih ljudi i zlobnici ne mogu da ih gledaju pa izmišljaju svašta, ali ako je prava ljubav pobjediće sve – zaključila je Slovenka za Pink.rs.

novi.ba