MUŠKARAC KOJI IMA POLA METRA DUGU KOSU OTKRIO U ČEMU JE TAJNA

Zanimljivosti

MUŠKARAC KOJI IMA POLA METRA DUGU KOSU OTKRIO U ČEMU JE TAJNA

Nije novina da većina žena voli dugu kosu i da drže do toga da ona bude gusta i njegovana. Međutim, rijetkost je vidjeti muškaraca koji njeguje dugu kosu.

Pranav Biji je jedan od njih. On je poznat po svojoj sjajnoj kosi i tvrdi da, kako kaže, veličanstvenu grivu, ima samo zbog dvije stvari: šampona i regeneratora.

Ovaj dvadesetšestogodišnji mladić, koji je inače porijeklom iz Indije, odlučio je da na društvenoj mreži Instagram dijeli savjete za njegu kose i tvrdi da ima provjereni vodič za savršene vlasi.

Kako je otkrio, 2017. godine on je u potpunosti obrijao glavu, pa je posljednje četiri godine proveo puštajući pola metra dugu kosu zbog koje često privlači pažnju.

Ambiciozni model, koji je na studijama marketinga, tvrdi da mu je kosa sada “najduža što je ikad bila” i da je “apsolutno obožava”, čak i kad mu se drugi rugaju.

Pranav je rekao da dobija i ružne komentare zbog svoje kose, a pojedinci ga često pitaju da li može da priušti šišanje. I pored toga, on ističe da obožava svoju kosu.

Kada sam počeo da puštam kosu dobijao sam nepristojne komentare. U Indiji nije normalno za muškarca da ima dugu kosu, pa su me prozivali i da sam djevojka”, rekao je on.

Ipak, sada se ne obazire na takve komentare i svoju njegovanu, dugu kosu ponosno pokazuje na društvenim mrežama. Kako kaže, ključ je u izbjegavanju svih ostalih proizvoda osim šampona i regeneratora.

A kosu pere jednom sedmično.

Ne bi trebalo prečesto prati kosu, jer se na vašem temenu nalazi prirodno ulje koje pomaže rastu kose – tvrdi ovaj momak.
Jedino što radi svaki dan je da raščešljava svoje vlasi, a dva puta nedeljno nanosi ulje.

Strpljenje je ključ – kaže on i dodaje da je potrebno uložiti vrijeme.

hayat.ba