KONAČNO RAZOTKRIVENO S KIM MARIJA ŠERIFOVIĆ ŽIVI: SVI SU MISLILI DA JE DŽEJLA RAMOVIĆ, ZANIJEMIT ĆETE OD ISTINE

Zanimljivosti

KONAČNO RAZOTKRIVENO S KIM MARIJA ŠERIFOVIĆ ŽIVI: SVI SU MISLILI DA JE DŽEJLA RAMOVIĆ, ZANIJEMIT ĆETE OD ISTINE

Fotografija Marije Šerifović munjevito se dijeli na društvenim mrežama, budući da je popularna pjevačica objavila lijepe vijesti tokom praznika, koje su iznenadile njene obožavatelje i u isto vrijeme raznježile sve njene pratioce.

Naime, porodica Marije Šerifović dobila je još jednog člana, kojeg je Marija ponosno pokazala. U pitanju je njen novi kućni ljubimac, zec, kojem je dala originalno ime- Zek. Oni koji poznaju pjevačicu i prate njene objave, bilo na Instagramu bilo na YouTube , znaju da je ona veliki ljubitelj životinja, a sa ponosom je predstavila novog ljubimca.

Budite hrabri, posteni, vrijedni, mudri i praštajte. Dom Šerifovića je od danas bogatiji za još jednog člana. Kažu da ova životinja označava zoru, stvaranje, novi početak, rađanje života, dugovječnost i sreću… Neka tako i bude. Živi bili – napisala je Marija Šerifović uz fotografiju sa novim ljubimcem Zekom.

Komentari nisu prestajali da se nižu, te se stiče utisak da se njen zec i te kako dopao njenim fanovima.

Inače, mnogi su u prvi mah pomislili da je u pitanju mlada pjevačica Džejla Ramović, koja je nerijetko spavala u Marijinom stanu, što je izazvalo buru komentara i raznih polemika, međutim, one se povodom toga nisu oglašavale.

hayat.ba