Bagarić o ‘Masked singeru’: ‘Po prvi put u karijeri sam pala s bine, no globus mi je bio kaciga’

Showbizz

Bagarić o ‘Masked singeru’: ‘Po prvi put u karijeri sam pala s bine, no globus mi je bio kaciga’

Ovaj show nije za klaustrofobične, ali sam se odmorila od šminke, frizure i nepotrebnih razgovora, kaže nam operna pjevačica. Dodaje kako joj je suvenir iz emisije i modrica koju je zaradila padom na jednoj od proba

U subotu je show ‘Masked Singer’ napustila operna pjevačica Sandra Bagarić (48), koja se posljednjih tjedana ‘skrivala’ ispod raskošne maske Majke Zemlje. Sandra nam kaže kako nije razočarana ispadanjem iz emisije, jer ipak je to sve dio showa i zabave.

– Moj prepoznatljivi glas je skoro pa nemoguće sakriti, kad idem na plac, bez šminke, sa sunčanim naočalama i repićem, tete na placu me prepoznaju po glasu, a na kraju krajeva trideset godina radim na prepoznatljivosti svoje osobnosti – kaže nam Bagarić, te dodaje kako su je svi koji je poznaju prepoznali već po prvom tonu.

– S jedne strane, to mi je bio i kompliment. A i kostim, krinolina asocira na primadonsku ulogu kakve igram čitav život – smatra operna pjevačica.

Objasnila nam je i svoju poveznicu s ulogom Majke Zemlje.

– Kostim je bio inspiriran ‘zelenom livadom’, lajtmotivom iz mjuzikla ‘Jalta, Jalta’ gdje igram glavnu ulogu Nine Filipovne i završnim songom ‘Neka cijeli svijet još sja u suncu, neka naša zemlja sva, postane sretna’, to bi bila završna poruka – otkrila je.

Sandra smatra kako je Juraj Zigman napravio sjajne kreacije za svaku masku.

Moj kostim je doista monumentalan i nije imao veliku mogućnost fleksibilnosti te je scenski pokret sveden na minimum. U pauzama smo imali svoje garderobe i mogućnost predaha i skidanja maske barem sa glave. Ovaj show nije za klaustrofobične, ali sam se odmorila od šminke, frizure, nepotrebnih razgovora, ukratko, relaksirajuće iskustvo i nešto novo – kaže.

Sandra iz showa nosi i jednu neobičnu uspomenu, svoj prvi pad sa scene u 30 godina karijere.

– Vidljivost ispod maske je vrlo ograničena, mrak je bio na probi, zakoračila sam u prazno i ‘ljosnula’… Kostim je veliki i pun materijala te je amortizirao udarac, a globus je bio zaštitna kaciga koja je sačuvala glavu. Dva dana su me boljeli mišići, a lagana masnica na koljenu koja mijenja boje je suvenir iz emisije. Al’ na mlado je pa će proći. Imam anegdotu za sjećanje – ispričala je.

Za kraj je poželjela mnogo dobre zabave preostalim izvođačima i cijeloj produkciji.

– Gledat ću svake subote, jer ni ja ne znam tko se krije ispod maski… – poručila je.

24sata