Zbližili se: Kija i Lukas proveli Vaskrs zajedno!

Region

Zbližili se: Kija i Lukas proveli Vaskrs zajedno!

Aca Lukas i Kija Kockar toliko su se zbližili da su i Vaskrs proveli zajedno. Pjevač je prijateljici svirao klavir i pjevao, a onda su otišli na piknik…

Kija Kockar pobijedila je Acu Lukasa u tucanju jajima! Pjevači, prijatelji i saradnici odlučili su da i najveći hrišćanski praznik Vaskrs provedu zajedno.

– Kija mi je polupala sva jaja! – požalio nam se Lukas, dok se Kockareva zadovoljno smijala.

Folker je posumnjao da ga je pobijedila na kvarno.

– Sigurno mi je podmetnula drveno jaje. Nemoguće da je svako uspjela da mi razbije! – rekao je Aca, dok se Kija pravdala da je poštena:

– Nisam varala nikada, pa ni sada! Vi muškarci morate da shvatite da su žene jače u svemu, pa i u razbijanju jaja!

Lukas je potom sjeo za klavir kako bi svojoj koleginici ispunio muzičku želju za Vaskrs. Pitao ju je šta bi htjela da joj odsvira, a ona ga je iznenadila odgovorom.

– Mocarta ili Betovena – rekla je Kija.

Aca je pravi virtuoz na klaviru, pa mu nije bilo teško da joj ispuni tu želju. Potom su otišli na piknik, gdje je Aca otkrio kako inače slavi najveći hrišćanski praznik.

– Tog dana sam uvijek sa svojom djecom. Prošle godine je Viktorija izrazila želju da farba jaja, pa će tako biti i ove. Kada sam bio mali, ovaj praznik najčešće sam slavio sa majkom, zajedno smo farbali jaja. Više ne farbam jaja, prethodnih godina to su radile moje bivše supruge, a sada su za to zadužena djeca – kaže folker.

Za razliku od Ace, Kija uvijek farba jaja.

– Uvijek prvo ofarbam crvena jaja i odmah odvojim ono koje će mi biti čuvarkuća. Potom ih bojim drugim bojama, a često ih i ukrašavam. Kod nas je tog dana uvijek bogata trpeza. Prošle godine sam bila bez mame na Vaskrs, jer je ona bila u rijalitiju, ali ove ćemo zajedno provesti praznike – završava priču Kockareva.

ekskluziva.ba