ISMET IMA PENZIJU PREKO 2000 EURA I ŽENIO BI SE: KOJA GOD MI SE SVIDI, DJECA JOJ SE LJUTE, AL VALA NEĆU SVAŠTA

Region

ISMET IMA PENZIJU PREKO 2000 EURA I ŽENIO BI SE: KOJA GOD MI SE SVIDI, DJECA JOJ SE LJUTE, AL VALA NEĆU SVAŠTA

Ismet Imamović je 73-godišnji penzioner, koji živi u mjestu Tarevo, općina Kladanj.

Naime, Ismet lijepo živi i provodi penzionerske dane, a jedino na šta se žali jeste samoća, pa je tako iskazao želju da se ženi.

Ismet traži srodnu dušu sa kojom bi proveo penzionerske dane. Selo Tarevo je ogromno, ali kaže ne može naći ženu.

Kako navodi, najveći problem su djeca njegove izabranice.

Koja god se meni svidi, djeca joj se ljute, kaže meni ‘Pitaj moju djecu’. Čim ona meni kaže pitaj djecu, znam ja da od tog nema ništa. Meni ne interesuje dal to odgovara njenoj djeci ili ne. Našao sam ja njih par, al kaže ‘Dok vidi sa sinom’. Odmah znam da od tog nema ništa.
Ono na šta je Ismet imao najveću kritiku jesu svekar, svekrva i maćeha, ali kako kaže, ima i neke kriterije što se tiče odabira žene.

Vala ne bih mlađe od 55, pa negdje do 60 i neke. Meni je 73 godine i imam preko dvije hiljade eura plaću. Radio sam ja u Njemačkoj 37 godina u rudniku. Volio bih naći solidnu ženu, bez svađe. Moja supruga je umrla prije tri godine, a bili smo u braku 50 i nešto godina. Zimi sam u Njemačkoj zbog zdravstvenog – kazao je Ismet.

Kaže da ima dosta ponuda, ali neće ‘svašta’, jer se kako je istakao već jednom opekao.

Meni nije bitna ni vjera, ni nacija. Bitno mi je da je solidna, da je služi zdravlje i da ona mene sluša. Niti pijem, niti pušim. Imam i ja djecu i unučad, ali nažalost, unučad dođu samo kad zafali para – naveo je Ismet kroz šalu.

hayat.ba