ŠOK! Maja Marinković ima novog DEČKA?! Uhvaćena u noćnom provodu s NJIM, pravio SKANDALE po Beogradu (FOTO)

Zanimljivosti

ŠOK! Maja Marinković ima novog DEČKA?! Uhvaćena u noćnom provodu s NJIM, pravio SKANDALE po Beogradu (FOTO)

Maja Marinković i pošto je diskvalifikovana iz rijaltiija ne prestaje da intrigira javnost. Kontraverzna bivša zadrugarka svakodnevno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli fotografije i storije. Marinkovićeva ne krije da uživa u noćnom provodu na najelitnijim mestima prestonice, u društvu prijatelja, a često i oca Takija Marinkovića.

Međutim, ovoga puta je Maja je iznenadila sve kada je fotografija sa ovim momkom ugledala svetlost dana. Naime, Marinkovićeva je viđena sa Nikolom Keljanovićem, poznatijem kao Ćaletov sin. Keljanovića su ljudi upoznali kao dečka iz jako bogate porodice, koji vozi najskuplja i najatraktivnija kola, a često se i hvali luksuznim životom.

Na storiju se vidi kako njih dvoje uživaju sa još nekoliko prijatelja u dobrom muzici i ‘kafanskom provodu’. Maja sedi direktno pored Nikole i to na slici izgleda jako blisko.

Podsetimo, Maja je nedavno otkrila da ima dečka, ali nije otkrila o kome je reč.

– Emotivno sam ispunjena, srećna sam, uživam u svom životu. Znate kako kaže pesma:”Sijam kao milion”! Emotivno sam ispunjena, ali neka to ostane mala tajna – pohvalila se Maja, koja je potom priznala da je u kontaktu sa svojim nekadašnjim partnerom Milanom Jankovićem Čorbom.

kurir.rs