OVO JE BIVŠI MUŽ VODITELJKE SLAGALICE Uroš Ćertić tvrdi da ga je VARALA sa njim, a Marija pričala da se nisu razveli zbog PRELJUBE

Showbizz

OVO JE BIVŠI MUŽ VODITELJKE SLAGALICE Uroš Ćertić tvrdi da ga je VARALA sa njim, a Marija pričala da se nisu razveli zbog PRELJUBE

Kao bomba odjeknula je vest da se voditeljka Marija Veljković navodno razvodi od muža Milana Milovanovića zbog kaskadera Uroša Ćerića. Papir još uvek nisu potpisali, ali oni više ne žive zajedno.

Marija se za arhitektu Milana Milovanovića udala 2011. godine. Idiličan brak Marije i Milana upotpunila su deca Đurađ, Rosa i Neva, a onda je došlo do kraha braka.

Marija je nedavno za domaće medije govorila otvoreno na ovu temu, a tom prilikom je otkrila da u njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu – rekla je tada voditeljka.

Inače, Uroš Ćertić koji je okarakterisan kao glavni krivac što je pukla tikva potvrdio je ovu priču za Svet.

– Prestanite da me više uznemiravate i poručite i njenom bivšem mužu i njenom advokatu, da je*ao sam nju, a je*aću i njega kad je mogao pored takve žene da spava dve godine, a da nemaju ništa. Samo da mu pojasnim nešto da se ne uzbudi previše, kad mislim da ću da ga je*em ne mislim na se*s i fizički obračun, nego da ću otići na neku nacionalnu televiziju i otkriti šta je sin njegovog brata uradio, a on ništa nije preduzeo povodom toga, ne bude li konačno izvadio moje ime iz usta i prestao da po društvenim mrežama maltretira Mariju i mene. Toliko, doviđenja – izjavio je Uroš vidno besan.

Kurir.rs/M.M.