Serijski donor s**rme iz SAD-a se pohvalio: Bit ću tata 55. put, bio sam na turneji po Europi

Svijet

Bit ću u Velikoj Britaniji sve do 29. travnja, ali ako treba, produžit ću svoj ostanak. Mogu doći u bilo koju zemlju u Europi, čak i po cijeni mojih troškova. Već sam do sada imao uspješnosti ovdje, napisao je.

Trenutno je otac 46 djece, a devet ih se još treba roditi. Kyle Gordy (30) iz Kalifornije putuje po SAD-u i Europi te pomaže parovima ili usamljenim ženama da dobiju djecu, piše Daily Mail. On je ‘serijski’ donor sperme.

Trenutno boravi u Velikoj Britaniji, a svoj dolazak na ‘otok’ najavio je i u Facebook grupama za donacije sperme.

– Bit ću tamo sve do 29. travnja, ali ako treba, produžit ću ostanak. Mogu doći u bilo koju zemlju u Europi, čak i po cijenu mojih troškova. Već sam do sada imao uspješnosti ovdje – napisao je.

Ovo mu nije prvi puta da boravi u Europi, ali i Velikoj Britaniji.

– Bio sam u Velikoj Britaniji i Europi u kolovozu 2021, kada sam posjetio i Dansku i Švedsku. Uživam tamo, ali je puno teže pronaći zdravu i organsku hranu s kojom ću održati svoju spermu zdravom – rekao je Gordy.

– Nadam se da ću posjetiti Irsku i Wales. Uskoro planiram otputovati u Australiju i na Novi Zeland – dodao je.

Zahvaljujući Gordyjevoj ‘donaciji’ iz kolovoza 2021., zaručnice Kathryn i Alice očekuju prvo zajedničko dijete. Djevojke su zahvalne na tome što im je dao šansu da prošire obitelj.

– Zainteresirao nas je njegov profil nakon što nam ga je prijatelj preporučio. Tada smo vidjele i mnoge pozitivne reakcije trudnica te predivnu djecu – rekle su djevojke.

Kyle je rekao kako je oduvijek želio djecu, ali da nije nikad htio ulaziti u veze s drugim ženama. Zbog visoke stope razvoda, ali i odgovornosti nije se želio upustiti u to. Sve je počelo 2014. kada je pomogao dvjema prijateljicama da postanu majke. Tada se proširio glas o njegovoj snažnoj spermi te je usluge krenuo dijeliti na Instagramu.

A kako radi svoje ‘donacije’? Ovisno o tome kako parovi žele. Deset posto parova želi zatrudnjeti seksom, dok ostali ipak odaberu potpomognutu oplodnju.

– Mnogim parovima ne da se čekati pa odaberu seks, ali prije razmijene rezultate testova o spolnim bolestima – objasnio je.

S mnogim majkama je u kontaktu te zajedno imaju veliku zajedničku grupu u kojoj svi razgovaraju i izmjenjuju fotografije.

– Mi smo kao jedna velika moderna obitelj.

hayat.ba