Muž je za vreme vođenja ljubavi POZVAO svoju majku: Njena reakcija izazvala je LAVINU komentara

Zanimljivosti

Muž je za vreme vođenja ljubavi POZVAO svoju majku: Njena reakcija izazvala je LAVINU komentara

Naime, mladi bračni par iz Nemačke uživao je u strastvenom vođenju ljubavi, ne obrativši pažnju da se blizu njih nalaze mobilni telefoni. U tom zanosu, muškarac je slučajno pozvao svoju majku, a da to nije ni primetio.

Ovaj dečko je istakao na “Reditu” da je ovo jedna od najsmešnijih, ali i najneprijatijih situacija koja mu se desila u životu.

– Uživao sam sa svojom ženom, a onda sam odjednom začuo mamin glas. Nisam ni shvatio šta se dešava, jer smo žurili. Kada sam čuo njen smeh, nisam mogao da verujem šta sam uradio. Mesecima posle toga nisam mogao majku da pogledam u oči, koja od tog trenutka stalno zbija šale na moj račun – priča ovaj mladić.

Sa druge strane naglašava da je i njegova supruga bila ljuta na njega.

– Ostala je u šoku, nije znala šta da kaže. Odmah me je napala što nisam pazio. Dugo je izbegavala da se susretne sa njenom svekrvom, jer nije mogla nikako da se opusti i priča normalno sa njom – nastavlja da objašnjava.

I dodaje da se nada da će se što pre porodični odnosi srediti i da će se ovaj nemili događaj, ukoliko je to nekako moguće, ubrzo zaboraviti.

Kako su komentari ispod ove objave krenuli da se nižu brzinom svetlosti, još jedan muškarac je opisao trenutak kada je imao vatreni ljubavni odnos sa svojom suprugom u sobi gde su bila ugašena svetla.

– Devojka je bila na meni. Osetio sam da su mi prsti na nogama mokri i pomislio sam da je to ona – nikad nisam pomenuo fetiš sa stopalima. Bio sam zbunjen, jer nisam to hteo. Ispostavilo se da mi je pas lizao stopala – napisao je korisnik “Redita”.

(objektiv.rs)