EKSKLUZIVNI PAPARACO: Evo šta Dušica Grabović radi u JEKU SKANDALA o pro**ituciji! Pevačica uhvaćena u NEZGODNOJ POZI, g**a odmah SEVNULA! (VIDEO)

Showbizz

Pevačica Dušica Grabović važi za jednu od glavnih tema u poslednje vreme, ali ne zbog lepih stvari. Naime, njeno ime sve se češće pominje u medijima kada se priča o elitnoj prostituciji, o čemu javnost neprestano bruji.

Ekipa “Paparaco lova” uspela da uhvati Dušicu i isprati njen korak po Beogradu, što nije bilo nimalo lako. Grabovićeva se, naime, neprestano vozala svojim skupocenom luksuznom mašinom, a pauzu je pravila samo kako bi pokupila nešto usput i stavilo u gepek.

Da važi za jednu od zgodnijih pevačica, Dušica je dokazala i linijom koju je paparaco ekipa usnimila. Pevačica je na sebi imala uski crni komplet, a ono što je svima zapalo za oko jeste njena uzvajana zadnjica, te verujemo da nikako nije ostavila ravnodušnim.

Dušica je posetila i jednu privatnu ginekološku ambulantu, a zatim se ponovo provozala gradom kako bi obavila još neke obaveze.

https://youtu.be/-ORQM1xOM9w

pink.rs