KĆI BRUCEA WILLISA UBRZALA PLANOVE ZA VJENČANJE DA BI JE ON MOGAO PRATITI DO OLTARA

Svijet

KĆI BRUCEA WILLISA UBRZALA PLANOVE ZA VJENČANJE DA BI JE ON MOGAO PRATITI DO OLTARA

Američki tabloidi pišu da je kći Brucea Willisa Tallulah odlučila ubrzati planove za svoje vjenčanje kako bi mu mogao prisustvovati i glumac koji je nedavno završio karijeru zbog bolesti.

Tallulah se udaje za 33-godišnjeg režisera Dillona Bussa. Par je najprije htio odgoditi vjenčanje, no izvori tvrde da se Tallulah ipak predomislila i odlučila planove ubrzati da bi je upravo tata Bruce mogao odvesti do oltara.

Najvažnije im je da on bude prisutan, ali i da bude dovoljno zdrav da je otprati do oltara – rekao je izvor za američke medije
Tallulah je jedna od tri kćeri koje je Bruce dobio u braku s Demi Moore. S njima je oduvijek veoma blizak, kao i s bivšom suprugom.

DIJAGNOSTICIRANA MU AFAZIJA

Krajem marta objavljeno je da se Willis povlači iz glume zbog dijagnosticirane afazije

Bruceovim fanovima željeli smo kao porodica reći da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema, nedavno mu je dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila – objavljeno je u poruci članova glumčeve obitelji.

Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu porodicu i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, suosjećanju i podršci – poručili su. Glumčevi prijatelji su nakon toga za Page Six otkrili da se on već neko vrijeme pripremao za život s bolešću te je zato prodao imovinu u vrijednosti od 65 miliona dolara.

Bruce se dugo pripremao za ovaj trenutak. Znao je da će doći vrijeme kada će mu se zdravlje pogoršati, kada neće moći zarađivati kao prije. Osim toga, znao je da mu na kraju neće trebati brojna imanja i stanovi te da će umjesto toga morati živjeti u sigurnom okruženju sa svojom porodicom – rekao je izvor blizak glumcu.

hayat.ba