SLUŠAO LUPANJE U WC ŠOLJI, A ONDA JE ZAVUKAO RUKU: Mnogi mu ne veruju da je našao OVO!

Zanimljivosti

SLUŠAO LUPANJE U WC ŠOLJI, A ONDA JE ZAVUKAO RUKU: Mnogi mu ne veruju da je našao OVO!

Beki Bekman iz SAD i njen suprug dugo su imali problem “lupanja” u wc šolji. Kako su rekli, kad god bi išli u toalet, stalno bi slušali iste zvukove koji su počeli da “im idu na nerve”. Vodili su se teorijama da je kuća u kojoj žive stara, kao i cevi, a rešenje godinama nisu mogli da pronađu.

Beki je na svom Fejsbuk profilu objavila da je njen suprug odlučio da zaroni ruku najdublje što može, a potom je dohvatio predmet. Čim ga je uhvatio, shvatio je da je lupanje prestalo i da je on glavni krivac za svakodnevnu buku.

Beki je pre deset godina izgubila telefon marke Iphone, a kako dugo nije mogla nigde da ga pronađe, pomirila se sa gubitkom i sebi obezbedila nov telefon. Beki je otkrila da je te godine bila iznenađena jer je telefon izgubila za Noć veštica, koju je inače provela kod kuće.

Ovoga puta, Beki je otkrila da je tek sada rešena misterija koja je trajala deset godina!

“Bilo je misteriozno što je telefon tek tako nestao. Nisam mogla da verujem kada sam videla da je izvukao telefon iz wc šolje! U početku smo krivili toalet, govorili da je previše star ili da je gradnja kuće užasna. Muž je uspeo da izvuče Iphone!”, napisala je Beki.

Ona je na društvenim mrežama pokazala fotografiju pokvarenog telefona i dodala:

“Ovo je bilo tako daleko od onoga što sam očekivala”, napisala je ona, a objava je ubrzo postala viralna.

Ipak, među komentarima našli su se i oni koji ne veruju u ovu priču.

“Nema šanse da je bio zaglavljen u vašem toaletu 10 godina i da nikada nije izazvao problem osim lupanja”, glasio je samo jedan od komentara.

(espreso.co.rs)